De prin lume adunate

#teatru #martie #teatrul masca #piesa #spectacol

La Teatrul Masca, intrarea gratuita pentru doamne si domnisoare de 1 si 8 martie

Teatrul Masca ofera doamnelor si domnisoarelor invitatii gratuie cu ocazia zilelor de 1 si 8 martie pentru spectacolele care se vor juca in sala Jacques Lecoq. Astfel, in aceste zile doamnele pot urmari spectacolele "Cateva palme false" si "Iunia".

" Ziua Femeii este o sarbatoare care imbina fericit ideea de feminitate cu cea de reinnoire, verde crud, frumusete, un inceput de drum cu sperante si dorinte noi. Parerea mea este ca traim intr-un matriarhat solid si eu ca manager de teatru contez mult pe femeie"
, declara Mihai Malaimare , directorul Teatrului Masca.

"Cateva palme false"
este o neobisnuita poveste de iubire dintre un El si o Ea care se intalnesc intamplator si se iubesc timp de 20 de ani. Paul Everac, autorul textului, construieste o lume plina de neprevazut, in care nimic nu este ceea ce pare a fi. 

"Iunia" este un spectacol de Ioana Macarie care aduce in atentie povestea unei artiste singure, in jur de 45 de ani, care a ales intotdeauna cariera ei de cantareata in locul familiei.

Stabilitatea, siguranta si increderea unei familii nu au atras-o, tocmai pentru ca singuratatea si independenta sunt singurele lucruri care au condus-o pana acum in viata. Iuniei, interpretata de Ana Maria Paslaru, nu-i mai raman decat regretul momentelor in care a ales singuratatea si cantecul, ca unica forma de manifestare a trairilor sale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea