De prin lume adunate

#timp liber #evenimente #teatru #evenimente bucuresti #spectacole august

La ce spectacole mergem in august

Luna august aduce iubitorilor de teatru o serie de spectacole pe care nu trebuie sa le rateze. "Trei femei inalte", "120 de minute" sau "Asta-i tinereatea noastra" sunt doar cateva spectacole pe care vei avea ocazia sa le vezi pe scenele bucurestene.

Ce zile frumoase

"Ce zile frumoase!" este un eseu teatral despre trecerea timpului si efectul pe care aceasta il are asupra conditiei umane. In rolurile principale joaca Sabrina Iaschevici si Ionut Visan. Regia este semnata Sanziana Stoican, in timp ce scenografia este realizata de Sanziana Stoican.

Spectacolul este gazduit de teatrul Unteatru, amplasat in spatele cladirii CEC-ului mare, si va avea loc pe data de 13 august, de la ora 19.00.

Trei femei inalte

Tot la teatrul Unteatru are loc piesa "Trei femei inalte", regizata de Andrei si Andreea Grosu. Sunt programate doua reprezentatii: pe 17 si 18 august, de la ora 19.00. Din distributie fac parte Cristina Casian, Florina Gleznea si Nicoleta Lefter. Piesa de teatru de o coloana sonora de exceptie, asigurata de Nicu Alifantis si Sofia Vicoveanca.

"Trei femei inalte" vorbeste despre conflictul dintre generatii. Intalnim trei tipologii de personaje care la prima vedere nu au nimic in comun in afara de locul in care se intalnesc.

XXL (Fat Pig)

Godot Cafe Teatru gazduieste sambata, 11 august, de la ora 20.00, piesa de teatru "XXL (Fat Pig)". Este vorba despre o adaptare scenica dupa piesa lui Neil LaBute, in regia lui Cristi Juncu. "XXL (Fat Pig)" este un spectacol despre incapacitatea noastra de a vedea frumusetea dincolo de dimensiunile 90-60-90.

Pe scena vor urca actori precum Andi Vasluianu, Tudor Aaron Istodor, Raluca Vermesan, Irina Velcescu sau Vlad Zamfirescu.

Asta-i tineretea noastra

Tot la Godot Cafe Teatru are loc miercuri, 15 august, ora 20.00, "Asta-i tineretea noastra", o excelenta comedie despre dramele unor pusti aflati in pragul maturizarii.

Regia este semnata de Radu Iacoban, iar in rolurile principale ii intalnim pe Paul Ipate, Ioana Blaj si Mihai Conrad Mericoffer.

Camera 1306 [I Am Myself]

"Camera 1306 [I Am Myself]" este un spectacol-maraton (dureaza 6 ore) despre limite, ce pune in discutie individul si societatea, relatiile interumane si problemele vietii contemporane - identitatea culturala, memoria, limita intre realitate si fictiune, alienarea individului si dependentele omului contemporan.

Spectacolul este interactiv si are loc pe data de 12 august, de la ora 18.00, in incinta Hotelului Intercontinental.

Alcool in sange

Pe data 15 august, ora 20.00, teatrul In Culise ofera publicului "Alcool in sange", o piesa regizata de Adrian Tofei dupa "Treapta a noua" de Tom Ziegler.

Este comedie-drama realista despre Ioana, Melisa si Tina, trei fete care lupta sa-si atinga obiectivele care le-ar aduce fericirea. Totul ia o turnura neobisnuita, dupa ce se descopera ca obiectivul fiecareia reprezinta un obstacol in calea fericirii celorlate. Ioana, Melisa si Tina sunt interpretate de Adina Elena Taschina, Alexandra Florina Zamfir si Ana Maria Balescu.

Foto: dbt.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea