De prin lume adunate

#restaurante constanta #restaurante la mare # restaurant chinezesc constanta #restaurant italienesc constanta

La ce restaurante mancam in Constanta

Daca ajungi in Constanta pentru vacanta la mare din acest an, nu trebuie sa ratezi cateva dintre cele mai bune restaurante din oras. Preparate din peste si fructe de mare , vanat, preparate la gratar, pizaa, paste sau mancaruri chinezesti sunt doar cateva dintre bunatatile pe care le vei gasi in meniu.
 

La Protap


Restaurantul La Protap iti ofera preparate traditionale cu specific romanesc si pescaresc. In meniu vei gasi si preparate din bucataria interntionala si preparate din vanat.

Din meniu poti alege preparate precum ton in crusta de mac, medalion din vanat cu cartofi sotati in unt, legume cu creveti, scoici provensale, gustare pescareasca, somon la gratar cu sos de creveti, preparate la protap. La desert te poti indulci cu o portie de papanasi sau banana dolofana.

Restaurantul La Protap se afla pe bulevardul 1 Decembrie 1918, la numarul 12. Rezervari se fac la numarul de telefon 0242.639.622.
 

Amsters


Restaurantul Amsters este localizat pe plaja din Constanta, iar in timpul verii, pe terasa au loc petreceri incendiare. Locatia are terasa, restaurant cu meniuri traditionale si internationale, lounge si beach bar. Restaurantul se afla pe bulevardul Tomis, la numrul 55. Rezervari se fac la numarul de telefon 0241.511.499.
 

La Dolce Vita


Restaurantul La Dolce Vita este cunoscut pentru preparatele italienesti foarte bune. Restaurantul dispune de o terasa spatioasa si plina de verdeata. In meniu vei gasi pizza, paste, prepaprate din carne de pui, porc, vita, ciorbe si preparate din peste. Restaurantul se afla pe bulevardul Mamaia, la numarul 271. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0241.547.740.
 

La Scoica


Restaurantul La Scoica este unul dintre cele mai populare restaurante din Constanta. Deschis pana la orele tarzii ale diminetii, restaurantul este frecventat atat de turistii, cat si de localnici. Mancarea este foarte buna si variata. In meniu vei gasi pizza, paste, peste si fructe de mare, prepaparate din carne, supe, deserturi si bauturi. Restaurantul se afla pe strada Aprodul Purice numarul 5. Rezervari se fac la numarul de telefon 0241.614.164.
 

On Plonje


Restaurantul On Plonge este unul dintre cele mai populare restaurante din Constanta. Beneficiaza de o amplasare ideala, in portul Tomis. Restaurantul se adreseaza in special iubitorilor de peste si fructe de mare, insa in meniu vei gasi si alte preparate. Mancarurile sunt preparate din ingrediente proaspete, iar preturile sunt accesibile.

Astfel, din meniu poti incerca preparate precum midii in sos picant, file de rechin, midii pane, caracatita, salata de fructe de mare , surimi de crab, muslitos de crab, raci, creveti, somon la gratar si multe alte bunatati.

Restaurantul On Plonje se afla in portul Tomis. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0241.601.905.
 

Chinese Garden


Iubitorii de mancare chinezeasca poti merge in Constanta la restaurantul Chinese Garden. Aici vei gasi mancare sanatoasa, apetisanta, savuroasa si incitanta. Chinese Garden ofera bogate sortimente culinare, intr-un ambient aparte, specific chinezesc.

Sortimentele preparate au la baza carne de pui, rata, vita, oaie, peste, fructe de mare, legume chinezesti si sunt asezonate cu sosuri atent preparate. Astfel, in meniu, se pot gasi supe, diferite tipuri de salate, preparate vegetariene, peste si fructe de mare, deserturi si multe alte bunatati exotice.

Restaurantul Chinese Garden se afla pe strada I.L. Caragiale, la numarul 4.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea