De prin lume adunate

#vizita #unde iesim #teatru #piese de teatru #Ciao Bella #Big Baby #Dusmancele

La ce piese de teatru poti merge in acest weekend

"Ciao, Bella", "Big Baby" sau "Dusmancele" sunt doar cateva dintre piesele de teatru la care iti recomandam sa mergi in acest weekend. Iata ce spectacole minunate te asteapta la sfarsit de saptamana, in cateva locatii din Bucuresti!


Flori, filme, fete sau baieti

Regia: Radu Popescu
Actori: Alec Secareanu, Paul Ipate, Cristina Gavrus, Mihaela Alexandru

"Flori, filme, fete sau baieti" este o comedie in care fiecare spectator se va regasi. Piesa de teatru este despre jocurile care incep intr-o maniera inocenta si care pe parcurs se complica, dar mai ales despre alegerea pe care o facem atunci cand observam schimbarea si complexitatea "jocului".

Pret bilet:
30 lei
Locatia:
Godot Cafe Teatru Bucuresti


Big Baby

Regia: Andrei Serban
Actori: Amalia Ciolan, Madalina Branduse, Andrei Serban

Big Baby are in spate o poveste complexa si personaje pe masura. In prima faza ne este prezentata Liz, o asistenta de varsta mijlocie care are o viata linistita, iar apoi apare Alex, care pretinde ca ar fi fiul acesteia.

Cu toate ca Liz nu isi aduce aminte de existenta vreunui copil, este totusi ciudat cum Alex stie atat de multe lucruri despre ea.

Intre timp povestea se complica, iar Alex se indragosteste de Daisy, vecina mamei sale, care are insa o poveste complicata in spate si o imaginatie destul de bogata.

Pret bilet: 20 lei
Locatie: Godot Sub Scena Bucuresti


Ciao, Bella

Regia: Antoaneta Zaharia
Actori: Ioana Flora, Catalina Mustata, Clara Flores

Casniciile ratate, relatiile destinate esecului si modul in care acestea sunt privite si simtite de catre o femeie sunt doar cateva dintre subiectele abordate in aceasta piesa de teatru.

Pret bilet: 30 lei
Locatia: Teatrul de Arta Bucuresti


Vizita

Regia: Valeriu Sitaru
Actori: Gavril Patru, Stefana Samfira

Vivian Dumas se afla in cabinetul sau de psihiatrie, la finalul programului, iar cand se pregateste sa plece acasa observa ca mai este un pacient, care refuza sa plece pana nu primeste o consultatie.

Din momentul in care cei doi intra in cabinet, rolurile ajung sa se inverseze la 180 de grade, iar psihiatrul sa isi spuna problemele si sa isi deschida sufletul.

Pret bilet: 30 lei
Locatie: Godot Cafe Teatru Bucuresti



Sursa foto: metropotam.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea