De prin lume adunate

#horatiu malaele #actori teatru #program teatru #saptamana teatru

La ce piese de teatru iesim saptamana aceasta (17 - 23 iunie)

La Teatrul National se joaca Caragiale, la Metropolis, Alexandru Kiritescu, in timp ce Teatrul Act organizeaza "un studiu gastronomic dupa Ion Creanga". Si aceasta saptamana debuteaza in forta pe scena cultural-bucuresteana, ce nu duce lipsa de piese de teatru spectaculoase. Iata care sunt spectacolele la care poti lua parte in perioada imediat urmatoare.

Teatrul National Bucuresti

Sala Mica

Miercuri, ora 20.00

"Conul Leonida fata cu reactiunea", de Ion Luca Caragiale;

Pretul unui bilet de categoria I este de 60 de lei, in timp ce la categoria a II-a acesta costa 20 de lei.

Vineri, ora 20.00

"Doua loturi", de Ion Luca Caragiale;

O excelenta dramatizare cu umor negru, pusa in scena de reputatul regizor Alexandru Dabija. Pretul unui bilet variaza intre 16 si 40 de lei.

Sala Mare

Marti, ora 20.00

"Scrisoarea";

De data aceasta, Horatiu Malaele semneaza regia "Scrisorii", o adaptare dupa "O scrisoare pierduta a lui Ion Luca Caragiale", ce debuteaza in cadrul Festivalului de Comedie "festCO", editia a XI-a. Biletele costa intre 20 si 60 de lei.

Teatrul Metropolis

Luni, ora 19.00

"Gaitele", de Alexandru Kiritescu;

Astazi, incepand cu ora 19.00, debuteaza "Gaiţele", de Alexandru Kiriţescu, in regia Dan Tudor. Spectacolul face parte tot din cadrul Festivalului de Comedie "festCO", editia a XI-a, care a avut premiera ieri, 16 iunie, si care se va incheia in data de 23 iunie.

Sambata, ora 20.00

"Badaranii", de Carlo Goldoni;

La sfarsit de saptamana esti asteptat la o noua portie de ras cu "Badaranii" lui Carlo Goldoni, in regia lui Dan Tudor. Pretul unui bilet este de 21,60 de lei.

Teatrul Act

Marti, ora 19:00

"Capra cu trei iezi - Un studiu gastronomic", de Ion Creanga;

Povestea lui Ion Creanga reprezinta o adaptare in regia lui Alexandru Dabija. Spectacolul este inclusa tot in cadrul Festivalului Comediei Romanesti - festCO. Pretul unui bilet este de 20 de lei, pentru elevi si studenti, respectiv de 30 de lei pentru adulti.

Teatrul Bulandra

Duminica, ora 19.00

"Mascariciul", de A. P. Cehov;

Horatiu Malaele il intruchipeaza pe Vasili Vasilici Svetlovidov, un actor ramas in teatru doar cu sufleorul, care isi retraieste rolurile si amintirea succesului. Spectacolul costa intre 21,65 si 42,60 de lei.

Sursa foto: bulandra.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea