De prin lume adunate

#noiembrie #festival #festival bucuresti #festival noiembrie

La ce festivaluri mergem in luna noiembrie in Bucuresti

Luna noiembrie aduce in Bucuresti numeroase festivaluri de film, teatru sau muzica. In plus, nu trebuie sa ratezi targul Kilipirim, unde vei gasi cartile dorite la promotii consistente.


Festivalul Filmului Polonez la Muzeul Taranului Roman

 

In perioada 2 - 10 noiembrie, in Bucuresti, la Muzeul Taranului Roman are loc Festivalul Filmului Polonez. La editia din acest an vor fi prezentate cele mai interesante filme poloneze ale anului trecut plus alte pelicule reprezentative pentru cinematografia poloneza.

Printre filmele pe care le poti vedea in cadrul festivalului se numara "In bezna", "Roza" sau "Camera sinucigasilor". Biletele pot fi achizitionate de la casa de bilete a cinematografelor la pretul de 10 lei pentru un bilet intreg si 7 lei pentru unul redus.


Festivalul International SoNoRo


In perioada 9 - 25 noiembrie, are loc Festivalul International Sonoro, cu tema "Love Unlimited". concertul de deschide al festivalului are loc la Palatul Cotroceni, pe data de 9 noiembrie, de la ora 19.99. Programul festivalului mai contine peste 16 concerte.

"El Amor y la Muerte", "From Russia with Love", "I've got a Crush on You", "Hallelujah Junction", "Despre dragoste si alţi demoni" sau "Fata si moartea" sunt doar cateva dintre concertele la care iubitoriii de muzica pot ajuge.

In cadrul festivalului, pe scena vor urca artisti de renume international, care vor sustine concerte de neuitat.


Kilipirim la Sala Dalles


In perioada 7 - 11 noiembrie, la Sala Dalles vei gasi cele mai multe reduceri la muzica si carte. Targul Kilipirim reprezinta ocazia ideala pentru achizitionarea de carti cu un discount mare, de la pana la 70%.

La targ vor fi prezente numeroase edituri romanesti si straine care isi vor expune pachetele promotionale. Iubitorii de carte au de ales intre domenii de interes precum beletristica, hobby, stiinta, carte pentru copii, arta, arhitectura sau design.

Pe langa carte, la targ vei mai gasi si mobilier, statuete, numismatica, obiecte de anticariat sau ilustrate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea