De prin lume adunate

#evenimente weekend #expozitii #teatru #concerte

La ce evenimente mergem in acest weekend in Bucuresti

In acest weekend, in Bucuresti, au loc o serie de evenimente interesante pe care trebuie sa le treci in agenda ta. Vei avea ocazia sa mergi la piese de teatru, la concerte cu nume mari si vei putea participa la expozitii inedite.


Piese de teatru


Vineri, 10 august, de la ora 19.00, teatrul In culise gazduieste "Spectatorul condamnat la moarte", o comedie dupa un text de Matei Visniec. Pe scena vor urca: Stefan Nistor, Florin Fratila, Alexandru Minculescu, Paul Alexandru, Maria Popovici, Anisa Lupu, Laura Marin, Alexandru Banciu.

Home Matache te invita sambata, 11 august, de la ora 20:00, la spectacolul "Nu ma traduceti", in regia Claudiei Imre. "Nu ma traduceti" este inspirat din operele lui marelui dramaturg I.L. Caragiale si vorbeste despre propriile limite si despre necesitatea noastra de a le accepta sau cel putin de a le privi cu detasare. Din distributie fac parte Claudia Mirea si Leila Vulturean.

Andi Vasluianu,Tudor Aaron Istodor, Raluca Vermesan, Irina Velcescu, Vlad Zamfirescu iti propun "XXL (Fat Pig)", o excelenta piesa de teatru despre incapacitatea oamenilor de a vedea frumusetea dincolo de standardele 90-60-90. Spectacolul va avea loc tot sambata, la Godot Cafe Teatru, ora 20.00.


Expozitii


In perioada 10-12 august, Plaza Romania gazduieste o expozitie in care vizitatorii au parte de masini de epoca din perioada '30-'80, reclame romanesti de odinioara, precum si o serie de fotografii de colectie. Pe lista automobilelor care vor fi expuse se numara modele ca: Ford A, Ford A Roadster, Oldsmobile, Opel SIX, Plympouth 1938, Volga C211, Aro 10, Dacia 1100, Dacia 1300

Pana pe data de 26 august, Muzeul National a Taranului Roman gazduieste Salonul international de arta naiva. Vizitatorii vor lua contact cu arta bruta, tot cea ce este iese din standarde. Vor fi expusi lucrarile unor artisti fara studii riguroase arta si va exista arta populara cu trasaturi naive.

La Sala Foaier a Muzeului National al Taranului Roman ai parte de expozitie "Ada Kaleh. Insula din suflet", in care va fi prezentat destinul tragic al insulei Ada Kaleh, disparuta in apele involburate ale Dunarii la inceputul anilor '70, in momentul in care s-a incheiat constructia hidrocentralei Portile de Fier I. Expozitia este deschisa pana pe data 19 august.


Concerte


Asa cum se intampla in lunile de vara, majoritatea evenimentelor muzicale se muta pe litoral sau in alte orase din tara. Exista insa si artisti care prefera sa concerteze in Capitala.

Connect-R va interpreta marele hit "Vara nu dorm", dar si alte piese cunoscute, in clubul Barletto Summer Club. Concertul va avea loc sambata, 11 august, de la ora 23.00.

In aceeasi zi, incepand cu ora 22.00, este concert Emanuel Mirea Band in Hard Rock Cafe. Din setlistul concertului nu vor lipsi o serie de succese internationale: "I Want to Break Free" (Queen), "Sex Bomb" (Tom Jones), "Let me entertain you" (Robbie Williams). Tot pe 11 august, clubul Tete-a-Tete gazduieste un concert sustinut de trupa Partizan. Evenimentul va incepe la ora 20.00 va fi unul 100% unplugged.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea