De prin lume adunate

#timp liber #evenimente #muzica #festival #evenimente bucuresti

La ce evenimente mergem in acest weekend (7 - 9 septembrie)

In weekendul de Sfanta Maria Mica esti asteptat in Bucuresti la numeroase evenimene, targuri si spectacole. Nu rata acest weekend plin de culoare, care te pregateste pentru un inceput de toamna plin de evenimente culturale.

Targul Culori in Parcul Herastrau

Vacanta s-a sfarsit si cum ar fi cel mai bine sa iti petreci un weekend la oras, daca nu sa o iei la pas prin parc? Iar daca vrei o plimbare incununata de umbra in parcul Herastrau, cea mai buna alegere pe care o poti face este sa patrunzi si sa zabovesti pe Aleea Michael Jackson.

Acolo va fi organizata expozitia "Culori", unde te vor intampina o multime de obiecte si accesorii lucrate manual, inspirate si desavarsite de artisti romani. La expozitie vei gasi tablouri, obiecte decorative, masti venetiene, bijuterii handmade, gentute cusute manual, reviste cadou si multe altele.

Targul I Love Handmade la Palatul Sutu

Pentru ca vara este oficial incheiata, pentru ca temperaturile revin usor la normal si pentru ca tinutele de toamna au nevoie de o reimprospatare, esti asteptat la targul I Love Handmade care va avea loc in acest weekend, in zilele de 8 si 9 septembrie, la Muzeul Municipiului Bucuresti.

Ca de obicei, artizanii te vor astepta cu cele mai haioase figurine din fimo, accesorii din lemn si lut, decoratiuni si haine lucrate manual. Targul este deschis intre orele 10.00 - 20.00, iar intrarea este libera.

Simply Marilyn la Teatrul Arca

Simply Marilyn este un "One woman show", care vorbeste despre Marilyn Monroe asa cum nu a vazut-o publicul, insa asa cum a cunoscut-o Arthur Miller, sotul ei, si a descris-o intr-una din piesele sale. Este un spectacol vesel cu muzica, dans, senzualitate si nu in ultimul rand cu Marilyn Monroe.

Targul Anticarilor in Parcul Obor

Cea de-a XVI-a editie a Targului Anticarilor, organizat in ultimii sapte ani de Primaria sectorului 2, la Obor, pe locul vechiului Targ al Mosilor, a inceput de astazi. Doritorii pot gasi aici ceasuri din 1890 in valoare de 500 de euro sau chiar o masa de din lemn masiv lucrata manual, care cantareste aproape o tona, la 5.000 de euro.

In cele trei zile ale Targului, iubitorii de antichitati, vor putea vizita cele aproximativ 100 de corturi amenajate pe aleile Parcului Obor si alte 10 standuri din incinta Primariei. Ofertele sunt pentru toate buzunarele, dar exista si piese mai scumpe.

Pe langa obiectele de mobilier de mii de euro, bucurestenii pot gasi aici si obiecte de arta, carti, fotografii si aparate foto foarte vechi, mobilier de epoca, costume vechi, numismatica, bijuterii sau numeroase alte maruntisuri fermecatoare.

Spitalul Comunal la Teatrul Metropolis

Teatrul Metropolis te invita sambata, 8 septembrie si duminica, 9 septembrie 2012, de la ora 19:00, la spectacolul "Spitalul Comunal" de Hristo Boicev, o farsa tragi-comica in regia lui Felix Alexa. In universul tragi-comic creat de farsa-metafora a lui Boicev descoperim propriile noastre angoase si sperante.

Ne aflam intr-o lume unde situatiile paradoxale devin comice tocmai datorita rupturii create intre o speranta iluzorie si universul dur si pragmatic al lumii in care traim.

"Spitalul Comunal" este un spectacol modern de un umor subtil si percutant, cu replici acide de o poezie ce nu exclude cinismul. Din distributie fac parte Razvan Vasilescu, Valentin Uritescu, Marius Manole.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea