De prin lume adunate

#jucarii #pokemon #jucarii copii #jucarii realiste

Jucarii ultra-realiste care au uimit intreaga lume

Avansarea tehnologiei si descoperirile stiintifice din ultimii ani au dus la o evolutie neasteptata. Aceasta se reflecta in toate domeniile, de la medicina la gadgeturi si pana la jucariile cu care iti poti incanta copilul.

Evolutia isi spune cuvantul si in lumea jucariilor, acestea devenind in ultimii ani tot mai realiste si mai precis confectionate. Se pot observa detalii minuscule la jucariile aparute recent, care le fac sa para tot mai veridice si uneori chiar inspaimantatoare din aceasta cauza.

Artista din Rusia care confectioneaza cele mai realiste jucarii

Santani este o tanara de 23 de ani din Moscova, care lucreaza manual papusi-animale ultra-realiste care impresioneaza copiii si adultii deopotriva.

Imagineaza-ti lucrarile sale ca pe intrupari ale celebrilor Pokemoni, de la care aproape ca te astepti sa respire, atat sunt de atent si de migalos realizate.

Din ce sunt confectionate jucariile ultra-realiste

Santani, care s-a promovat prin intermediul site-ului DeviantArt, da viata papusilor folosind paste modelatoare Fimo si Cernit, lichid translucid Sculpey, argila, tesaturi cu aspect de blana si un compus chimic numit Sonet.

Modul in care combina aceste materiale da iluzia de papusi vii, care sunt atat de frumoase, incat aproape ca te sperie.

Cum poti achizitiona papusile Santani

Cand a inceput sa realizeze jucariile, Santani se astepta ca lumea sa le placa, insa nu isi imagina ca vor avea un succes de asemenea proportii.

In prezent, inca le comercializeaza prin intermediul profilului de pe DeviantArt, cu precomanda. Avand in vedere succesul pe care il are, va trebui ca in curand sa se extinda si pe alte piete de desfacere. Are deja in plan un magazin Etsy, dar aceasta colaborare nu s-a concretizat inca.

Iata, asadar, ca inca se pot aduce inovatii in domeniul artei. Papusile Santani sunt cu siguranta jucarii inedite, destinate mai degraba decorului, decat activitatilor pentru copii. Chiar si asa, nu le poti numi altfel decat capodopere, atat pentru unicitatea lor, cat si pentru migala necesara realizarii.

Sursa foto: themetapicture.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea