De prin lume adunate

#dresaj #contorsionism #salt #jonglerie #clovn #globus #circ

Jonglerii si salturi spectaculoase la Circul Globus

Culori tipatoare, copii entuziasmati care asteapta sa inceapa spectacolul, o doamna care se plimba printre scaune si ii imbie tare pe cei prezenti sa cumpere flori si un domn cu basca in carouri care, la randul lui, isi ofera serviciile de a lustrui pantofii.

Cam aceasta a fost atmosfera de sambata de la Circul Globus care si-a inceput stagiunea din acest an cu Galele Circului (editia a IX – a) in care spectatorii sunt invitati sa aleaga cel mai bun grup din acest spectacol.

Zarva a incetat imediat ce prezentatorii spectacolului de circ ( Manuela Harabor , Razvan Oprea si Bogdan Voda) au anuntat prima trupa care a intrat in scena.

De-a lungul a aproximativ trei ore copiii si parintii lor au avut ocazia sa urmareasca numeroase momente de umor, numere de echilibristica , salturi periculoase, contorsionari ale corpului, papagali care au facut gimnastica, caini care s-au dat pe tobogan, cai dansatori care au facut numeroase giumbuslucuri, precum si jonglerii halucinante.

Atractia principala au fost clovnii din Compania lu’ Muc care nu au ratat ocazia sa ii amuze pe spectatorii de la Circul Globus.

Momentul cel mai comic a fost produs de trupa Magic Stars care a realizat o bomboana speciala in a carei compozitie s-au pus un varf de cutit, doua linguri, hartie si numeroase alte ingrediente. Intr-un final, insa, atunci cand nimeni nu se astepta, ca prin magie, chiar au iesit bombone adevarate.

De remarcat au fost artista din Italia care a realizat un numar incantator de echilibristica, greu de descris in cuvinte si care a taiat respiratia publicului. Jongleriile romanilor de la Silver Galaxy au fost spectaculoase si cu un grad ridicat de dificultate, in timp ce salturile periculoase realizate de trupa Sucar au trezit angoase in toti cei prezenti in sala.

Printre invitatii speciali ai Circului Globus au fost Familia Saabel din Germania, care a realizat un numar incantator de echitatie, Iulia Kravcenko din Ucraina, care a prezentat dresuri cu animale sau trupa Euforia din Mongolia care a realizat un numar de contorsionism .

Concursul prin care spectatorii pot vota cele mai bune trupe din spectacol se desfasoara pana in data de 12 decembrie cand vor fi alesi castigatorii.

Mai multe informatii despre spectacolele Circului Globus gasesti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea