De prin lume adunate

#teatru #concerte #petreceri #program #bucuresti #maine in bucuresti

Joi in Bucuresti: concert aniversar Proconsul

Proconsul s-a format la sfarsitul anilor ‘90, iar primul succes a fost melodia De la rusi. Initial, Proconsul avea numele de Take Five. Iata ca anul acesta implinesc 10 ani de activitate si vor sarbatori acest eveniment la Hard Rock Cafe din capitala.

Teatru

Rencontres

Rencontres este o piesa despre dragostea fara cuvinte. De altfel, nu auzi aproape nicio vorba pe tot parcursul spectacolului. Chiar si asa, insa, toata lumea intelege demersul actorilor, iar, la final, se lasa cu aplauze timp de cel putin un sfert de ora. Rencontres este regizata si interpretata de Violeta Totir si Dragos Huluba, invataceii lui Dan Puric.

Piesa se joaca la Sala Rapsodia de pe strada Lipscani , de la ora 19.30. Pretul biletelor este de 20 de lei.

Idolul si Ion Anapoda

Idolul si Ion Anapoda este o comedie amara despre cautarea fericirii. Eroul piesei, un subtil rationalist, isi construieste personalitatea prin iubire, delicatete si printr-o incredere neclintita in puritatea valorilor morale. Din distributie fac parte Ileana Stana Ionescu , Ileana Olteanu, Cesonia Postelnicu, Irina Cojar, Dan Puric, Mimi Branescu, Matei Alexandru, Afrodita Androne si Erika Baiesu.

Piesa se joaca la Teatru National, de la ora 19.00. Pretul biletelor este de 30 si 16lei, in functie de pozitia in sala.

Cum iubeste cealalta jumatate

Teatrul MIC da anii-napoi si reactualizeaza spectaculos un succes de casa, Pluralul englezesc. In ambianta creata de Maria Miu, acelasi tandem regizor/Sanda Manu - autor/Alan Ayckbourn arata in simultaneitate Cum iubeste cealalta jumatate. Se poate astfel constata daca a love affaire este la fel in Romania ca-n Anglia! Din distributie fac parte Rodica Negrea , Adriana Schiopu, Oana Ioachim , Claudiu Istodor, Ovidiu Niculescu si Vitalie Bantas.

Piesa se joaca la Teatrul Mic, de la ora 19.00. Pretul biletelor este de 23, 20, 15 si 12 lei, in functie de pozitia in sala.

Monoloagele vaginului

Intr-un decor minimalist, Diana Giubernea are la indemana doar cateva accesorii vestimentare pentru a convinge, pentru a fi tanara, batrana, lesbiana, revoltata, pudica sau inhibata. Mastile cad, se schimba mereu, emotiile se dezvolta si se transmit. Monoloagele vaginului este un One Woman Show cu Diana Giubernea, in regia Monei Gavrilas. Piesa se joaca in clubul Deja Fu, de la ora 20.00.

Petreceri

PsychoFreud 

PsychoFreud a inceput sa compuna drumandbass inca din 1995 si s-a apucat de mixat in 1999. De la bun inceput si-a definit stilul inconfundabil de ragga drumandbass, devenind in scurt timp unul dintre cei mai respectati artisti din aceasta sfera muzicala. Impreuna cu  DJ Vasile si Dropdread, Psychofreud va da intalnire in Fabrica. Intrarea este 20 de lei. Clubul Fabrica se gaseste pe strada 11 Iunie la numarul 50, in zona Unirii.

Balul martisorului

Mindhacker, Dj Pantany, Too Deep si Dj Mihailo va asteapta in Kristal Glam Club, de la ora 23.00. intrarea este  20 de lei si include o bautura.Clubul se afla pe strada Johann Sebastian Bach, la numarul 2.

Concerte

Proconsul

Trupa Proconsul sustine un concert in Hard Rock Cafe din Bucuresti, pentru a aniversa 10 ani de activitate muzicala. Evenimentul incepe la ora 21.00, iar intrarea este libera. Hard Rock Cafe se afla in Parcul Herastrau.

Mai multe informatii despre concerte zilei de maine aici.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea