De prin lume adunate

#teatru #spectacol #the ark

Joi devine seara de teatru la The Ark

Incepand cu 27 ianuarie , in fiecare joi, de la ora 21.00, The Ark Underground se transforma in gazda potrivita pentru o seara de teatru. The Ark Lounge ramane optiunea potrivita pentru cei care vor sa intre in lumea jocurilor si sa-ti petreaca timpul intr-un mod cat mai placut si antrenant.

Piesa de debut este o fascinanta comedie, “Ma mut la mama”, in regia lui Gelu Colceag. Piesa este o comedie “trista”, o poveste vesela si optimista. Spectacolul  cu accente tragice infatiseaza realist viata de familie si drumul spre idealitate atunci cand speranta te invata sa traiesti frumos si sa te bucuri de fiecare clipa. Din distributia piesei fac parte Adriana Trandafir , Andreas Petrescu si Gabriel Fatu.

Povestea piesei infatiseaza situatia a doi frati care se apropie de varsta de 30 de ani si care in urma unor esecuri amoroase se refugiaza in casa mamei lor. Mama, interpretata de Adriana Trandafir, este o vaduva, care in mod paradoxal, este studenta si isi gaseste iubit la facultate.

Acest lucru este de neconceput pentru cei doi frati, care pe langa gelozia unuia fata de celalalt, sunt macinati de existenta iubitului mamei, pe care nu il pot accepta sub nicio forma.

Piesa se caracterizeaza prin multe rasturnari de situatie, fiecare membru al familiei incearcand sa isi marcheze teritoriul, insa cu intelegere si rabdare si cu si mai mult umor, totul se poate rezolva.

Iubitorii de teatru vor avea ocazia sa traiasca senzatii de la cele mai obisnuite pana la cele mai greu de imaginat, incepand cu 27 ianuarie in fiecare joi, de la ora 21.00 la The Ark Underground.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea