De prin lume adunate

#evenimente #muzeul de geologie #icoana copii #atelier creativitate #dinozauri

Invata sa zbori la Muzeul de Geologie

Invata sa zbori este numele unui nou atelier din cadrul programului Masina Timpului Geologic, care se va desfasura sambata, 17 aprilie, la Muzeul National de Geologie , de la orele 10.00, 12.00 si 14.00.

De aceasta data, masina timpului se va opri in Jurasic, unde schimbarile climaterice au dus la aparitia unor organisme vegetale si animale noi. Copiii se vor plimba prin padurile din Jurasic, vor afla povestea pterozaurilor, primele reptile zburatoare care au aparut in Triasicul tarziu, dar au prosperat in perioada jurasica si vor vedea primele pasari ce s-au avantat in vazduh.

Programul Masina Timpului Geologic se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani, cei mici fiind invitati sa descopere tainele vietii preistorice. La fiecare oprire a masinii, se vor reconstitui elemente ale mediului natural cu ajutorul culorilor, al plastilinei si hartiei.

Participarea se face prin programare la numarul de telefon 021.212.89.52, iar pretul unui bilet este de 14 lei pentru un copil.

Sursa foto : noapteamuzeelor.ro

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.