De prin lume adunate

#cumparare carti #carti online #carti # librarii online

Iata de ce este avantajos sa cumperi carti online. Top 5 avantaje ale librariilor onlines

Odata cu evolutia rapida a internetului si accesul mult mai usor la internet pentru foarte multi oameni, au evoluat si magazinele online. Printre acestea se numara si librariile online.

Magazinele online de carti au multe avantaje fata de cele traditionale. In primul rand, comportamentul de cumparare al oamenilor sa schimbat mult. Oamenii petrec foarte mult timp cautand pe internet informatii inainte de a achizitiona un produs.

In acest articol vom prezenta cateva avantaje ale librariilor online in comparatie cu librariile clasice:

1. Disponibilitatea cartilor

Ce se intampla daca nu gasiti cartea dorita la o librarie fizica? Puteti vizita o alta librarie sau o a treia, etc. Ar putea fi frustrant sa nu gasiti cartea indisponibila la fiecare dintre aceste magazine. Achizitionarea de carti online va permite sa cautati in zece, douazeci sau treizeci de librarii in cateva minute. Mai mult, puteti vizita librariile online din alte orase, care nu au magazine fizice.

2. Gasiti cele mai bune preturi

La fel ca in situatia de mai sus, ganditiva ca pentru a obtine cel mai bun pret la o carte trebuie sa vizitati mai multe librarii fizice. In schimb, daca cumparati cartile online puteti verifica preturile a zeci de librarii in doar cateva minute.

3. Preturile sunt mai mici

Librariile online nu platesc chirie, nu platesc intretinerea magazinului, nu au nevoie de spatiu mare de stocare, etc. Intr-adevar acestea au anumite costuri legate de gazduire, intretinerea magazinului online si promovare, dar costurile nu sunt la fel de mari ca in offline, de aceea preturile sunt de multe ori mai mici in librariile online, decat in librariile fizice.

Ganditi-va doar ca pentru chiria unui spatiu comercial o librarie poate sa plateasca cateva sute de euro, poate chiar peste o mie, in timp ce gazduirea unui magazin online costa cateva zeci de euro. Acest lucru inseamna preturi mai mici pentru produsele comercializate.

4. Economisiti timp

Ganditi-va la primele 2 puncte evidentiate mai sus: disponibilitate si preturi. Pe langa avantajele evidentiate, se adauga si timpul castigat. Imaginati-va cat timp pierdeti mergand sa cautati o carte in mai multe librarii. De asemenea, poate nu aveti timp sa mergeti sa vizitati o librarie. La o librarie online puteti lansa o comanda in orice moment al zilei, de la ora 07:00 pana la ora 00:00, iar procesul de achizitie nu dureaza mai mult de 5-10 minute.

5. In magazinele online gasiti o gama variata de produse

Spre deosebire de librariile cu magazine fizice, librariile online nu au nevoie de spatiu de depozitare. Astfel ca isi permit sa comercializeze mii, chiar zeci de mii de produse.

La fel ca orice alt magazin online, librariile online au multe alte avantaje si continua sa se dezvolte in fiecare zi. Acum zeci de mii de bloggeri (la nivel international) sau creatori de continut, posteza articole cu recenzii si pareri de la care va puteti documenta inainte de achizitiile facute online.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea