De prin lume adunate

#palatul parlamentului # TEDx 2012 #conferinta ideilor

Hai la TEDx 2012, conferinta ideilor care merita impartasite!

Pe data de 16 noiembrie, de la ora 10.00, la Palatului Parlamentului are loc o noua editie a conferintei TEDx, lumea ideilor care merita impartasite.

Peste 1000 de participanti, lideri din domenii precum PR, marketing, design, IT sau arhitectura vor participa la cea de-a patra editie a TEDx. In acest an, participantilor li s-au pregatit peste 20 de idei revolutionare din domenii precum medicina, arhitectura, business, comunicare sau jurnalism, oferite de pioneri in domeniu, atat din tara, cat si din strainatate.

TEDx Bucharest este punctul de pornire pentru noi colaborari si proiecte semnificative pentru comunitatea de antreprenori, oameni de afaceri si sectorul neguvernamental.

TEDx este o platforma de evenimente locale, organizate independent, care aduna oameni care sa impartaseasca o experienta tip TED, devotata ideilor care merita impartasite.


Ce este TED

TED este o organizatie non profit, care a inceput acum 25 de ani ca o conferinta de patru zile tinuta in California. Astazi a ajuns o conferinta globala care invita liderii lumii sa-si prezinte ideile in 18 minute.

Printre vorbitorii TED s-au numarat de-a lungul timpului personalitati precum Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani sau Phillipe Stark.

Sursa foto: tedxmontclair.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea