De prin lume adunate

#harta #destinatie #aplicatie mobil #getlokal.ro #transporturban.ro

getlokal.ro si transporturban.ro: Drumul e la fel de important ca destinatia!

ADVERTORIAL

getlokal.ro si transporturban.ro s-au imprietenit pentru binele turistilor si localnicilor din Bucuresti care isi doresc sa se miste eficient prin oras si sa decida repede si informat unde sa isi petreaca timpul liber!


Parteneriatul aduce utilitate oricarei persoane interesate in a-si organiza mai bine timpul liber, pe doua directii – ai la dispozitie recomandari de la oameni ca tine pentru serviciile din zona ta plus o ruta eficienta catre locul respectiv, generata de transporturban.ro. 

getlokal.ro si transporturban.ro s-au imprietenit pentru binele turistilor si localnicilor din Bucuresti care isi doresc sa se miste eficient prin oras si sa decida repede si informat unde sa isi petreaca timpul liber!

Parteneriatul este unic prin faptul ca imbina planificarea rutelor cu iesitul in oras si ajuta utilizatorii ambelor platforme sa fie conectati la ritmul orasului.

Daca intri pe getlokal.ro, vei putea accesa, pe pagina fiecarui local, planificatorul de rute transporturban.ro si iti vei putea calcula ruta eficient catre punctul de interes.

„Parteneriatul aduce utilitate oricarei persoane interesate in a-si organiza mai bine timpul liber, pe doua directii – ai la dispozitie recomandari de la oameni ca tine pentru serviciile din zona ta plus o ruta eficienta catre locul respectiv, generata de transporturban.ro”, povesteste Mihai Dragomirescu, Country Manager getlokal.ro.

Similar, daca intri pe transporturban.ro si iti setezi o destinatie, vei observa ca in apropierea acesteia sunt listate restaurantele, pub-urile, cluburile si barurile din zona respectiva.

“Ni se pare foarte util sa poti vedea pe harta localurile din preajma destinatiei setate. O cafea buna sau un pranz delicios poate fi la un click si doi pasi de tine. Astfel, getlokal.ro completeaza foarte bine beneficiile aplicatiei Transport Urban”, declara Emil Dancescu, CTO Concept Apps.


Despre Getlokal

getlokal.ro, site operat de SC GETLOKAL SRL, este un serviciu disponibil in Bulgaria, Romania si Macedonia, fiind o subsidiara a New Europe Directories Sarl Luxembourg. getlokal.ro este cel mai nou site cu continut generat de utilizatori, care pune in dialog oamenii cu localurile lor preferate. Cu accent pe viata sociala, timp liber si lifestyle, site-ul se adreseaza celor care inteleg ca decizia cea mai potrivita de going-out se ia tinand cont si de sfaturile si recomandarile facute de ceilalti. getlokal.ro este disponibil si ca aplicatie mobila pe platformele iOS si Android.


Despre Transport Urban

transporturban.ro este un planificator de rute ce faciliteaza calatoriile rapide si sigure folosind mijloacele de transport public. Aplicatia este disponibila si pe principalele platforme mobile: Android, iOS si Windows Phone. Planificatorul este dezvoltat de SC Concept Apps Development SRL, joint venture intre SimPlus, cel mai mare operator de plati prin sms si prima societate care a introdus plata prin sms a calatoriilor pe transportul public si asociatia Concept Urban.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea