De prin lume adunate

#circ #circul globus #galele circului #echilibristica #contorsionism #magie #dresura #evenimente

Galele Circului editia a IX- a

Numerele periculoase de , sau sunt doar cateva dintre atractiile unei zile petrecute la Circul Globus din capitala. Daca ai chef de un spectacol alert, cu multa distractie si voie buna, nu trebuie sa ratezi numerele speciale de la circ.

Ca in fiecare an, Circul Globus din capitala isi astepta publicul cu spectacole interesante, pline de magie si voie buna, atat pentru cei mici, cat si pentru parintii sau bunicii care ii insotesc. Circul Globus organizeaza si , un eveniment unic, in care artisti din tara si din strainatate se intrec in cele mai bune numere de dresura , echilibristica sau contorsionism .

Galele Circului se desfasoara sub forma unui concurs in care publicul si mass-media desemneaza castigatorii pe baza buletinelor de vot. Galele din acest an, ajunse la editia a IX-a, au tinut publicul cu sufletul la gura. Pentru amatorii de senzatii tari, realizatorii spectacolului propun o calatorie in timp si spatiu pana in anul 3476 insotiti de trupa "Silver Galaxy".

Evolutiile ingenioase din acest an contin si un extraordinar numar de contorsionism al celor trei fete din Mongolia din trupa "Euforia". Orice spectacol traditional de circ nu este deplin fara clovni, iar "Compania lu' Muc” ofera publicului momente pline de umor de buna calitate.

Timp de aproape trei ore, Galele Circului va invita sa urmariti momente comice de iluzionism cu cei de la "Magic Stars", dresura de papagali, echilibristica, dresura nordica, echitatie si multe alte minunatii.

Castigatorii editiei din acest an a fost trupa Sucar Gitanos, care a executat numere de bascula foarte periculoase. Locul doi a fost castigat de trupa Euforia din Mongolia, iar locul al treilea a fost ocupat de trupa Sunshine. Alte premii au fost oferite si reprezentantilor din Germania si Italia.

De asemenea, au fost decernate si mai multe premii de excelenta si premii pentru intreaga cariera. Astfel de premii au revenit lui Morghet Oprescu, Virgiliu Costache si Georgeta Brayer.  Cea mai buna dresura a fost castigata de Familia Saabel din Germnaia, iar trupa Magic Stars a primit "Premiul Simpatia".

La editia din acest an, in sala s-au afla si numeroase celebritati, oameni din mass media si politicieni care au inmanat premiile. Printre acestia s-au numarat Radu Morar, Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu, Sever Voinescu, Cristian Topescu si familia Turcan. Gazdele spectacolului au fost Razvan Oprea, Clara Voda, Bogdan Voda, Silviu Biris si Manuela Harabor.

Realizatorii Galelor au fost Brandusa Novac (regia, scenariul si design lumini), Ama Butoiescu (design costume), Vlad Gabrielescu si Alice Popescu (scenografie), Gabriel Basarabescu, , Aurel Parocescu si George Natsis (coloana sonora), Ama Butoiescu si Alice Visan (coregrafia).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea