De prin lume adunate

#teatru #florin piersic #emilia popescu #opera #spectacol

Florin Piersic in "Straini in Noapte"

Noua stagiune a Operei Nationale Bucuresti ii readuce in atentia publicului pe Florin Piersic si Emilia Popescu in piesa de teatru "Straini in Noapte" de Eric Assous, in regia maestrului Radu Beligan.

Straini in noapte este o comedie cu rasturnari surprinzatoare de situatii, despre seductie, minciuna si timpul care ne transforma.

Pierre este casatorit si tatal unui adolescent. A ramas singur in Paris si munceste, in timp ce sotia si fiul sau sunt plecati in vacanta. Juliette este o blonda tanara, frumoasa si enigmatica. Il intalneste pe Pierre intr-un bar si-i accepta invitatia de a mai bea un pahar la el acasa.

In anul 2008, piesa Straini in noapte a traversat intreg teritoriul tarii si s-a jucat de fiecare data cu casa inchisa. Din acest an, iubitorii de teatru au sansa de a-i revedea pe cei doi protagonisti la Sala Operei din Bucuresti. Comedia romantica este programata in zilele de 2 si 9 februarie, cu incepere de la orele 19:00.

Biletele s-au puse deja in vanzare si se gasesc la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2 si la casa de bilete a Operei Nationale Bucuresti.

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: cat. I - 53 lei, cat.II -43 lei si cat. III - 22 lei.

Acasa.ro si Compania de teatru Passe Partout Dan Puric te invita la teatru. Participa la concursurile noastre si afla daca vei castiga. Detalii aici si aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea