De prin lume adunate

#filme noi #filme #premiera film #filme iunie #filmele lunii iunie

Filmele lunii iunie in cinematografe

Luna iunie va fi foarte intensa si fierbinte in ceea ce priveste aparitile cinematografice. Printre acestea se numara Snow White and the Huntsman, Madagascar 3 sau Chernobyl Diaries.

Chernobyl Diaries

Amatori de senzatii tari, un grup de tineri se aventureaza in orasul contaminat Pripyat, acolo unde traiau muncitorii de la centrala nucleara Cernobil. Desi cred ca orasul este parasit pentru ca a fost evacuat dupa dezastru nuclear, acestia se trezesc in mijlocul unui cosmar dupa ce isi dau seama ca nu sunt singuri.

Chernobyl Diaries a fost filmat in locuri din Serbia, Belgrad si Budapesta, pentru a prezenta scenele intr-un mod cat mai realist.



Premiera: 1 iunie

Snow White and the Huntsman

Kristen Stewart interpreteaza rolul frumoasei si purei Alba ca Zapada, in timp ce Charlize Theron este Regina cea Rea care ii ordona vanatorului sa o ucida pe Alba ca Zapada in Padure. Pentru ca vanatorului i se face mila si nu poate comite o astfel de crima, o elibereaza pe Alba ca Zapada si o invata sa lupte pentru a supravietui departe de lumea cu care este obisnuita.



Premiera: 1 iunie

Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Leul Alex, alaturi de prietenii sai (Marty, Gloria si Melman) pregateste o excursie catre New York, acolo unde vrea sa isi ceara locul de rege neincoronat al gradinii zoologice. Madagascar 3 este o noua aventura a celor 4 prieteni foarte buni care se sustin intotdeauna orice ar fi si care trec impreuna prin toate greutatile, doar pentru a ramane impreuna.

Premiera: 15 iunie

Piranha 3DD

Dupa evenimentul de la lacul Victoria, creaturile insetate de sange ajung intr-un parc acvatic proaspat deschis. Oamenii veniti aici sa se relaxeze, ies din piscina cu rani foarte grave, cu membre lipsa sau deja morti.

Premiera: 22 iunie

Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Povestea lui Abraham Lincoln este total schimbata fata de cea pe care o cunoastem. Acesta este adus in prim-plan in rolul unui vanator nemilos de vampiri. Lincoln se decide sa faca acest lucru dupa ce mama sa este ucisa de o creatura insetata de sange si nu se lasa pana cand nu distruge chiar si ultimul vampir.

Premiera: 22 iunie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea