De prin lume adunate

#wirless #internet #cafea #cafenea #unde iesim #timp liber

Fii online in oras: cafenele cu wireless

Esti conectat non-stop la realitate, pentru tine viata este in permanenta online. Prins in iuresul erei informatiei nu poti sta nicio secunda departe de laptopul care iti potoleste pofta de nou. Il plimbi dupa tine oriunde si te infurii atunci cand netul este picat sau totalmente lipsa in cafeneaua aia pacatoasa care nu este deloc atenta cu nevoile tale de internaut scapat de sub control.
Daca te incadrezi in acest profil, atunci e bine sa stii ca nu mai este nevoie sa te intrebi ce mail-uri ai mai primit, in timp ce sorbi indignat din cafea. Tot ce trebuie sa faci este sa cobori privirea la ceea ce voi prezenta mai jos pentru a fi sigur ca data viitoare vei alege o locatie mai potrivita, care sa se supuna cerintelor tale de coorporatist elitist ce urla cat il tin plamani: „Fratiilor, s-a inventat wireless-ul, coborati din copac si intrati in era tehnologiei si online -ului!” Asadar, care sunt cafenelele din Bucuresti care faciliteaza conectarea la Internet? Iata-le:
Grand Cafe Galleron
Pozitionata in centrul cultural si financiar al Bucurestiului, pe strada Nicolae Golescu, vis-a-vis de restaurantul La Mama din Romana, Grand Cafe Galleron inspira respect. Construita sub forma unei case boieresti, urmand spiritul arhitectonic tranditonal romanesc, aceasta cafenea este atenta la cerintele tale de afacerist care tine la eticheta si ordine. Astfel, Grand Cafe Galleron iti ofera posibilitatea sa te intalnesti cu prietenii sau cu partenerii de afaceri intr-un mediu conectat in permanenta la Internet prin WiFi.
Grand Cafe GalleronDe altfel, Grand Cafe Galleron beneficiaza de un salon , numit The Office, foarte potrivit pentru training-uri, off-site-uri, prezentari de evenimente etc. Cu o capacitate de 25 de persoane pe scaune sau 35-40 de persoane in picioare, acest salon privat poate fi accesat independent de restul locatiei.
Preturile in ceea ce priveste Grand Cafe Galleron sunt decente, astfel ca, desi aranjamentul cosmopolit al locatiei te-ar face sa te gandesti la un portofel bine burdusit, n-ai de ce sa-ti faci griji, nu este cazul. Cocktailurile incep de la 12 lei, racoritoarele si freshurile sunt in jur de 10 lei, preparatele pe baza de cafea se invart intre 8 si 15 lei, in functie de ingrediente, iar bucatele culinare nu depasesc suma de 20 lei.
Adresa: Str. Nicolae Golescu nr.18A
Telefon: 021 - 312.45.65; 021 - 312.45.71
Website: www.grandcafegalleron.ro


CafepediaDefinita drept un lounge cafe clasic, Cafepedia din piata Alba Iulia s-a ghidat inca de la inceput pe sloganul „biroul tau mobil”. De altfel, poate trece linistita drept un birou. Spatioasa si aerisita, impanzita de canapele si scaune serioase si impunatoare, chiar ai zice ca esti la serviciu si tocmai ai luat pauza de cafea. Cafepedia este locul preferat de intalnire al afaceristilor si al bancherilor din zona. Locatia dispune de conectare permanenta la Internet prin Wi-Fi, muzica buna si intimitate cat doresti. Daca esti prin zona, te sfatuiesc sa intri. N-ai sa regreti.
Adresa: Piata Alba Iulia, nr. 2
Telefon: 021. 320.26.00
Website: //www.cafepedia.eu/

Zebra Cafe
Zebra CafeAmplasata undeva in apropierea Km-ului 0 al capitalei, mai exact pe strada Octavian Goga nr. 8, Zebra Cafe este exemplul clasic de lounge urban si sofisticat care are putea avea drept clienti grupul elitistilor corporatisti.
Amenajata intr-un stil futurist, cu scaune si canapele in alb si negru, precum si leagane transparente cu pernunte metalizate gen OZN, Zebra Cafe iti ofera spatiul necesar pentru o conexiune rapida la Internet in dorinta ta de a-ti verifica ultimele mail-uri sau de a tine o intalnire business ca la carte.
Intima si trendy, cu muzica ambientala pe fundal, aceasta locatie este ideala pentru a-ti petrece o dupa-amiaza relaxanta alaturi de laptopul tau si un delicios.
Adresa: B-dul Octavian Goga nr. 8 Bl. M24 P2, parter
Telefon: 021 326 0526; 0721 092 076
Website: //zebracafe.ro/

Cafe
Memento Cafe Memento Cafe poate fi locul ideal in care sa joci un counter strike cu prietenii de retea. Pozitionata undeva pe langa parcul Floreasca, cafeneaua iti inspira voie buna si relaxare.
Dispusa pe doua nivele, Memento Cafe este amenajata in tonuri vesele si luminoase, dispune de canapele pufoase si incapatoare si plasme cu ecran mare unde poti urmari meciurile alaturi de baieti.
Cafeneaua iti ofera wireless, asa ca ai posibilitatea de a o transforma intr-un sediu central al tau si al colegilor tai de serviciu in care sa poti pune la punct ultimele detali in ceea ce priveste proiectele pe care trebuie sa le prezentati sefului.
Preturile sunt ok pentru zona in care se gaseste Memento Cafe. Un frappe merge pe la 13 lei, un cocktail intre 10 si 16 lei, o cafea de la espresso de 6 lei pana la o specialitate din cafea de 12 lei.
Adresa: Str. J.S. Bach, nr. 3
Telefon: 0722. 35.11.83; 0746. 48.04.96
Website: //www.mementocafe.ro/

Turabo Cafe
Turabo CafeReteaua Turabo s-a impanzit in tot orasul. De altfel, acesta este considerat cel mai mare lant de cafenele din Romania. Am optat insa pentru a ti-l prezenta pe cel din strada Episcopiei nr. 6 si asta pentru ca a fost primul deschis din linia locatiilor Turabo.
Gandit in stilul interioarelor business elegante si sofisticate, Turabo Cafe iti ofera posibilitatea savurarii unei cafele bune in timp ce te informezi urmarind cele mai cunoscute canale TV financiare si iti citesti corespondenta pe e-mail prin intermediul retelei internet wireless intr-o atmosfera ambientala si classy.
Adresa: Strada Episcopiei nr. 6
Telefon: 0722 732 141; 021 313 66 22
Website: //www.turabo.ro/


Tonka Soul Cafe Tonka Soul Cafe , asezata central in P-ta Romana, isi schimba starea in functie de ora zilei. Astfel, desi noaptea se transforma intr-un club plin de energie si vibe, nu trebuie sa te ingrijorezi ca nu-ti vei gasi locul aici tu si laptopul tau dornic de ceva viteza wireless. In timpul zilei, aceasta cafenea este locul ideal pentru a-ti savura linistit, pe o canapea comoda si pufoasa ceaiul/ceafeaua in timp ce frunzaresti ziarele online si iti verifici Outlook-ul.
Adresa: Piata Amzei, nr. 19
Telefon: 0723.448.080
Website: //www.tonka.ro/

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea