De prin lume adunate

#timp liber #evenimente #muzica #teatru #festival #evenimente bucuresti # festival de toamna

Festivaluri de toamna in Bucuresti

Luna septembrie aduce in Bucuresti numeroase festivaluri. Festivalurile de teatru sunt cele mai numeroase si anunta o noua stagiune plina de evenimente interesante. Nu rata nici festivalul berii germane din Parcul Tineretului, unde vei descoperi beri si bunatati nemtesti.

Festivalul Berii Germane in Parcul Tineretului

In perioada 6 - 9 septembrie 2012, bucurestenii sunt asteptati la Festivalul Berii Germane, o sarbatoare in stil german. Festivalul se afla la editia a doua si se desfasoara in Parcul Tineretului, la intrarea din bulevardul Sincai.

Pe scena va canta zilnic fanfara de muzica bavareza "Karpaten show", formatii renumite de muzica, se vor derula concursuri zilnice cu premii in bere, casti de bere si va avea loc concursul de miss festivalul "berii germane" cu un premiu cel mare constand intr-o excursie la renumitul festival "Oktoberfest" Munchen.

Maratonul Teatrului Independent

In perioada 10 - 16 septembrie 2012, in Bucuresti are loc Maratonul Teatrului Independent - "Bucharest Fringe", aflat la editia a doua. In acest an, Maratonul Teatrului Independent se va desfasura in mai multe spatii de joc din Bucuresti. Editia a doua a festivalului ca cuprinde cele mai bune productii din toate genurile artelor spectacolului, de la teatru clasic si contemporan, pana la teatru social si teatru - dans.

Maratonul Teatrului Independent va gazdui peste 30 de spectacole de teatru independent si se va desfasura pe parcursul a sapte zile, incepand cu orele 17.00, pana tarziu in noapte. Programul va fi astfel conceput incat sa nu existe suprapuneri orare intre spectacolele desfasurate in spatii diferite.

B-FIT in the Street

Festival International de teatru de strada "B-FIT in the Street" revine cu a patra editie, dupa o pauza de doi an. In 2012, evenimentul organziat de Arcub se va desfasura in perioada 13 - 16 septembrie.

Evenimentul va defila prin Piata Constitutiei, Piata Universitatii, Piata Unirii, Piata Victoriei, Piata George Enescu si Centrul Istoric. Timp de patru zile, 20 de trupe din cinci tari aduc o atmosfera sarbatoreasca in capitala si transforma centrul orasului intr-un univers colorat, in care artistii jongleaza cu artele cele mai diverse pentru a oferi spectatorilor un amestec surprinzator de emotii si reflectii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea