De prin lume adunate

#vin fiert #craciun #cadouri #targ #festival

Festivalul vinului fiert de Craciun in Piata Constitutiei

festivalul vinului fiert din Piata Constitutiei isi asteapta vizitatorii in perioada 17 - 27 decembrie. Cu acest prilej, bucurestenii vor degusta o larga varietate de vinuri si pot cumpara produse traditionale si decoratiuni de la targul de sarbatori organizat in aceasta piata.

De asemenea, in Piata Constitutiei, o asociatie non-profit va impodobi zece brazi, iar cei doritori vor putea achizitiona decoratiunile. Banii astfel obtinuti vor fi folositi in scopuri caritabile. In corturi incalzite vor fi deschise doua ateliere, unul de olarit si unul de tesut.

Copiii se pot plimba cu masinute electrice , sau pot asista, impreuna cu parintii lor, la parada fanfarelor, sau la concerte cu trupe cunoscute si ansambluri folclorice din diferite zone ale tarii.

Astfel, timp de zece zile Piata Constitutie va gazdui Festivalul vinului fiert, o ocazie intereanta pentru familii de a petrece cateva momente in spiritul Craciunului.

 

atelierul lui mos craciun in Parcul Unirii
 

In perioada 17 - 27 decembrie, bucurestenii care trec prin Parcul Unirii se pot bucura de patinoarul si targul de sarbatori. De asemenea, pot urmari o serie de programe artistice, organizate pentru parinti si copii. In weekend, pe bulevardul cu fantani, vizitatorii se vor plimba cu trasuri, iar copiii cu ponei.

Tot aici este si Atelierul lui Mos Craciun. Artisti amatori costumati in zane, spiridusi si alte personaje de poveste vor introduce publicul in atmosfera magica din Casa lui Mos Craciun. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea