De prin lume adunate

#timp liber #evenimente #festival teatru #evenimente bucuresti #b-fit in the street

Festivalul International de teatru de strada B-fit in the Street la Bucuresti

Festival International de teatru de strada "B-fit in the Street" revine cu a patra editie, dupa o pauza de doi an. In 2012, evenimentul organziat de Arcub se va desfasura in perioada 13 - 16 septembrie.

Evenimentul va defila prin Piata Constitutiei, Piata Universitatii, Piata Unirii, Piata Victoriei, Piata George Enescu si Centrul Istoric. Festivalul International de Teatru de Strada "B-fit in the Street!" reuneste artisti din mai multe tari ale lumii si ofera astfel bucurestenilor spectacole atractive si interactive.

Timp de patru zile, 20 de trupe din cinci tari aduc o atmosfera sarbatoreasca in capitala si transforma centrul orasului intr-un univers colorat, in care artistii jongleaza cu artele cele mai diverse pentru a oferi spectatorilor un amestec surprinzator de emotii si reflectii. Prin reprezentatiile lor, actorii incearca sa interactioneze cu publicul si sa modifice raporturile dintre spatiu, ritm si receptare.

Acrobatie, efecte pirotehnice, muzica si dans la festivalul B-fit in the Street

Pe tot parcursul zilei, spectacolele in aer liber ofera o perspectiva unica a cadrului urban, invadat de aceasta arta efervescenta. Acestea vor avea loc in Piata Constitutiei, Piata George Enescu, Piata Unirii, Piata Universitatii, Centrul Istoric, Piata Victoriei si toate bulevardele centrale.

Festivalul le propune spectatorilor o perspectiva nouă asupra orasului. "B-FIT in the Street!" devine cu aceasta ocazie o oaza de culoare si seninatate intr-un Bucuresti monocrom, poluat, agitat si incrancenat.

Acest festival de teatru are un mare succes la public, iar editiile anterioare confirma acest lucru. De la editie la editie, tot mai multi bucuresteni participa la festival si admira paradele alegorice si instalatiile suspendate.

Tot in cadrul festivalului au loc si concerte in aer liber si spectacol care imbina muzica si dansul cu elemente de acrobatie si efecte pirotehnice.

Asdar, daca vrei sa incepi toamna cu bine, in mijlocul evenimentelor culturale care au loc in aceasta perioada, nu rata festivalul de teatru "B-fit in the Street".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea