De prin lume adunate

#unde iesim #femei pe matasari # redds

Femei pe Matasari - evenimentul care celebreaza femeia

Ultimul weekend din septembrie a gazduit in Bucuresti evenimentul Femei pe Matasari. Cele trei zile au transformat strada Matasari intr-o adevarata poveste, iar invitatele s-au bucurat de toata atentia meritata.

Festivalul Urban "Femei pe Matasari", aflat la cea de-a treia editie, s-a desfasurat de vineri pana duminica, in Bucuresti, punand in valoare proiecte de moda, dans, spectacole de teatru si o scena pe care au urcat artisti romani renumiti. Redd’s a sustinut intreg evenimentul implicandu-se in proiecte precum prezentare de moda, conferinta “Femei de succes”, workshop-uri creative, photo-corner si multe altele.

Evenimentul a inceput vineri seara cu o prezentare de moda intitulata "Priveste cerul" a creatoarei Wilhelmina Arz. Seara a continuat cu muzica buna, care a incalzit atmosfera in pofida frigului de afara. Sambata, Andreea Billig a sustinut o conferinta despre “Formele si gustul autenticitatii”. Ea a vorbit despre autenticitate, descoperirea de sine si inspiratie. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea