Farmecul naturii, redus la contrastul culorilor. Prinde esenta salbaticiei in alb-negru!

De prin lume adunate

#animale #arta fotografica #salbaticie #fotografii alb-negru

Farmecul naturii, redus la contrastul culorilor. Prinde esenta salbaticiei in alb-negru!

Daca vreodata ti-ai inchipuit ca era fotografiilor alb-negru a apus de mult, imaginile de mai jos vin sa te contrazica. Scene ale vietii salbatice surprinse pe clasica pelicula de film alb-negru redau esenta unor momente mai bine decat o imagine color.



Mirajul fotografiilor color a facut ca imaginea sa piarda tocmai esenta unei clipe redate in mod tulburator de o fotografie alb-negru. Variatiile de lumina surprinse pe o pelicula clasica pot oferi capturi de instantanee mai valoroase decat o imagine color.



Viata in salbaticie surprinsa in aceste cadre reflecta atat simplitatea naturii, cat si profunzimea vietii reduse la elementar in momente imortalizate de mai multi artisti fotografi.



Contrastul oferit de aceste imagini ofera privitorului sansa de a vedea natura cu alti ochi, explozia tonurilor luminoase pe fundal intunecat lasand impresia unui joc magic.



Sursa foto: mnn.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea