De prin lume adunate

#muzeu #muzeul de geologie #craciun #atelier

Fabrica lui Mos Craciun la Muzeul de Geologie

In acest an, "Fabrica lui Mos Craciun" se deschide la muzeul de geologie din Bucuresti. Spiridusii sunt asteptati la muzeu, din 20 noiembrie, pentru a pregati din timp cadouri pentru cei dragi.

In decursul a patru intalniri, cei mici vor picta, decupa si modela, cu diverse materiale, decoratiuni de Craciun . Astfel, copii vor realiza sosetute care sa-l astepte pe Mos Nicolae, casute ca de turta dulce, ingerasi , oameni de zapada, fulgi de nea, braduti frumos impodobiti, reni inhamati la sania Mosului si chiar pe cel mai indragit personaj, Mos Craciun, in diferite ipostaze amuzante.

Programul nu are continut stiintific si se bazeaza pe proiectii video de povesti, filmulete si desene animate dedicate Craciunului.

Fabrica lui Mos Craciun este deschisa pe 4 si 11 decembrie 2010, de la ora 10. Intrarea in Fabrica este permisa spiridusilor cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani, cu pofta de distractie si buna dispozitie .

Pentru a intra mai usor in atmosfera atelierului, participantii sunt rugati sa poarte mici accesorii vestimentare in ton cu sarbatorile de iarna.

Pretul biletului este de 16 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Istoria democratizarii ciocolatei

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare