De prin lume adunate

#bucuresti #parcare #arta contemporana #expozitie de arta #expozitie colectiva

Expozitie Colectiva de Arta Contemporana in Parcarea Ciclop din Capitala

In perioada 1 iunie - 13 iunie, in Parcarea Ciclop de pe bulevardul Magheru din Capitala, are loc Expozitia Colectiva de Arta Contemporana. Proiectul este initiat de Work in Progress, in parteneriat cu Pegas si Ciclop, si are scopul de a reintegra Parcarea Ciclop in circuitul urban si cultural al Bucurestiului.

Astfel, 35 de artisti din domenii diferite, precum street dance, instalatie, pictura, fotografie, performance si muzica, vor transforma spatiul Parcarii Ciclop intr-o expozitie cu iz nonconformist.

Intre 1 si 11 iunie, in fiecare zi, in intevalul 14.00-20.00, cei care isi doresc sa vada cum se va schimba Parcarea Ciclop vor putea interactiona cu artistii invitati si sa ii urmareasca in timpul procesului de creatie. Evenimentul se adreseaza persoanelor cu varste de peste 18 ani, iar intrarea este libera. Pe 12 iunie are loc vernisajul cu performance si live acts.


Care sunt artistii invitati

Artistii invitati sa participe le acest eveniment sunt: Pisica Patrata, Allan Dalla, Kitra, Adrian Preda, Zoita, Cristian Prandea, Anda Bolohan, Radu Burduj, Mihai Chitu, Ramona Slug, Cuzina, Frank Neze, Alexandra Maftei, Pren, RO Qic, Dubios21, Serebe, Jeanne Tricottet (FR), Daniel Tufis, Alia Bakutayan, Romeo Dragnea, Gina Ster, Catalina Nistor, Karl Benton, Anca Irinciuc, Ramon Sadic, Rudy & Loredana Barbuceanu, Virginia Toma, Gelu Serseniuc, David Leonid Olteanu, Cosmin Marinescu, Cristian Pass, Dima Radu, ITI, Cristina Curelea, Horia George Ionita, Rocks Rose, Irlo, Homeboy LDJ, Sinboy, Ada Musat, Ortaku si Kadna.


Istoria Parcarii Ciclop

Parcarea Ciclop a fost construita in 1923 si si-a pastrat utilitatea si in prezent. Este prima parcare supraetajata din Capitala, insa in ultimii ani a fost definita de o "criza" de identitate care atrage acum atentia comunitatii artistice, spun organizatorilor.

Asadar, printre conductele sparte, lanturile ruginite, peretii scorojiti si zidurile de caramida, artistii invitati vor interveni prin creatiile lor, jucandu-se cu forme si idei, astfel incat, aspectul invechit al Parcarii Ciclop sa capete o noua fata.

Sursa foto: facebook.com

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.