De prin lume adunate

#teatru #tnb #spectacol #piesa #concert

Evenimente multiculturale la TNB

Luna noiembrie aduce la Teatrul National din Bucuresti numeroase evenimente interesante. In aceasta saptamana poti merge la Festivalul National de Teatru unde vei vedea spectacole premiate.

In data de 14 noiembrie 2010 se reiau Conferintele Teatrului National cu un invitat de onoare: Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei. In mod exceptional, conferinta cu titlul Inteleapta carmuire va avea loc in Sala Amfiteatru a Teatrului National, la ora 11.00. Biletele s-au pus in vanzare la agentia de bilete a Teatrului National incepand cu data de 30 octombrie 2010.

Urmatoarele conferinte ale actualei stagiuni vor avea loc la Sala Atelier in zilele de 28 noiembrie si 12 decembrie, la ora 11.00, cand vor veni la intalnirea cu publicul scriitoarea Sanziana Pop si Sandra Pralong , specialist in comunicare, initiatoarea unor proiecte care privesc societatea civila romaneasca.
 

Spectacol de teatru si dans
 

Ca urmare a propunerii de parteneriat lansata institutelor culturale straine din Romania de catre Teatrul National Bucuresti , Fundatia Culturala Greaca organizeaza, in ziua de 15 noiembrie, ora 19.00, la Sala Atelier, spectacolul de teatru si dans "Si Julieta". Spectacolul este inspirat de piesa omonima a scriitorului grec Aris Dimou.

Participa trupa de dans Vertige, condusa de catre Amalia Strinopoulou, care semneaza si scenografia acestei reprezentatii. Membrii trupei sunt tineri dansatori romani. Regia este semnata de Afroditi Ioannidou, profesor de arta dramatica si actrita a Teatrului de Stat al Greciei de Nord. Spectacolul face parte din seria de evenimente culturale organizate de catre Fundatia Culturala Greaca pentru a sarbatori o zi de importanta nationala din istoria contemporana a Greciei.
 

Concert Nik Bartsch
 

Teatrul National Bucuresti si Green Hours 22 jazz invita publicul bucurestean la Sala Mare a Teatrului National in seara de duminica 28 noiembrie 2010, la ora 20.00, pentru a se bucura de recitalul - eveniment al muzicianului elvetian Nik Bartsch.

Concertul inaugureaza seria de recitaluri solo-piano cu muzicieni de mare valoare internationala realizat in parteneriat cu clubul independent Green Hours, care se alatura, astfel, programului TNB Parateatral - Muzica. Concertul de Modern Solo Piano din 28 noiembrie al lui Nik Bartsch inseamna si punerea in valoare, in cadrul unui program, a Grand Piano Yamaha detinut de Teatrul National din Bucuresti.

Biletele se pot procura de la agentia de bilete a Teatrului National si de la Green Hours incepand cu data de 30 octombrie 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea