De prin lume adunate

#dragobete #unde iesim #evenimente weekend # evenimente dragobete

Evenimente Dragobete 2014. Unde te poti distra in weekend!

Ultimul weekend din luna februarie vine cu o serie intreaga de evenimente dedicate sarbatorii de Dragobete, ziua romaneasca dedicata iubirii. In pragul datei de 24 februarie, concertele, spectacolele si targurile cu tematica romantica se tin lant in toata tara. Afla unde te poti distra in acest sfarsit de saptamana la bratul jumatatii tale, cu ocazia autohtonului Dragobete!

Cum Dragobetele este considerat, inca de pe vremea dacilor, patronul romantismului si al bunei dispozitii, deschizatorul primaverii si ocrotitorul indragostitilor, continua sa fie sarbatorit si in 2014 cu evenimente inchinate romanilor care se iubesc.

Evenimente de Dragobete 2014 in Bucuresti

Arenele Romane din Bucuresti vor fi locul in care duminica, 23 februarie, incepand cu orele 16, se va desfasura un spectacol dedicat zilei de Dragobete. Evenimentul cuprinde programe artistice sustinute de tineri talentati, intr-o sala de spectacole acoperita si incalzita. Intrarea este libera.

Tot duminica, 23 februarie, la Muzeul Satului "Dimitrie Gusti" se organizeaza, intre orele 9 - 17, o serie de evenimente dedicate iubirii romanesti: un vernisaj de fotografie numit "Dragobetele saruta fetele", spectacole de muzica populara si dans, demonstratii de cele mai frumoase cusaturi romanesti si un concert special al trupei Hara.

La Galeriile Militari va asteapta Targul de Dragobete in perioada 21 - 23 februarie, unde expozantii pun la dispozitia vizitatorilor dulciuri, specialitati din ciocolata, produse apicole si de patiserie, bijuterii, produse cosmetice si feng shui, imbracaminte si cadouri pentru indragostiti.

In Hard Rock Cafe din Bucuresti, Mircea Baniciu invita publicul larg in seara de 21 februarie sa se delecteze cu un concert select, invaluit in "parfumul" muzicii folk-rock din repertoriul artistului. Pretul biletelor variaza de la 60 lei pana la 120 de lei.

Evenimente de Dragobete 2014 in tara

Indragostitii din Brasov isi pot sarbatori dragostea la restaurantul Pescarus pe data de 23 februarie, la o petrecere cu lautari denumita "Iubeste romaneste". Femeile care sunt insotite de un partener beneficiaza de intrare libera.

In Oradea, pe scena Filarmonicii din oras va avea loc concertul "Dragobetele saruta fetele" sustinut de Ansamblul Artistic Profesionist Crisana. Intrarea costa 10 lei.

Sambata, 22 februarie si duminica, 24 februarie, sunt zilele in care Art Cafe&Lounge din Pascani organizeaza "Dragobete Party", al carui invitat special este Dj-ul Andrei Ticau. Intrarea este libera, iar distractia este garantata!

In Constanta, cei care se iubesc sunt asteptati la "Targul de Dragobete si Martisor" in incinta Auchan City Sud, desfasurat in perioada 21 februarie - 6 martie.

Pe data de 21 februarie, va avea loc concertul Bandidos Live in clubul Old Society din Pitesti. Trupa este formata din fostii membri ai formatiei Bosquito, Victor Solomon, Vichi Stephanovici si Mishu Constantinescu. Intrarea costa 20 de lei.

Casa de Cultura a Sindicatelor si Centrul Cultural "Dunarea de Jos" din Galati organizeaza vineri, 21 februarie, de la orele 18 spectacolul cultural-artistic "Dragobete la Romani". Pretul biletului de intrare este de 15 lei.

Vineri, 21 februarie, de la orele 18, va avea loc "Spectacolul de Dragobete" la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj Napoca, cu cele mai frumoase cantece de dragoste ale folclorului romanesc.

Sursa foto: trilulilu.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea