De prin lume adunate

#evenimente bucuresti # spectacole in aer liber #evenimente sfanta maria

Evenimente de Sfanta Maria in Bucuresti

Sarbatoarea de Sfanta Maria, celebrata de romani pe data de 15 august in fiecare an, vine in 2012 cu o serie de evenimente speciale in Bucuresti. De la festivaluri si concerte, pana la proiectii de film in aer liber, capitala marcheaza sarbatoarea crestina a Adormirii Maicii Domnului cu multe prilejuri de distractie.

Cum majoritatea romanilor se bucura de o zi libera miercuri, 15 august 2012, cu prilejul zilei de Sfanta Maria, evenimentele la care acestia pot lua parte sunt suficient de variate pentru a satisface toate gusturile.
 

Cinema in aer liber in Parcul Carol


Parcul Al.I. Cuza din Bucuresti ii asteapta pe cinefili de Sfanta Maria, incepand cu orele 21.30, pe Insula Pensionarilor, la proiectii de film in aer liber. Intrarea este gratuita, conform conditiilor asigurate de organizatori, Asociatia Culturala Metropolis si Primaria Sectorului 3. Pe 15 august, va rula lungmetrajul "Minciuni Adevarate", in regia lui Pierre Salvadori, Franta, 2010. Filmul a fost nominalizat la premiile BAFTA din Scotia.
 

Spectacolul de teatru "Alcool in sange"


"In Culise Teatru Pub" gazduieste miercuri, 15 august 2012, spectacolul de teatru "Alcool in sange", cu Adina Elena Taschina, Alexandra Florina Zamfir si Ana Maria Balescu. Piesa incepe la orele 20.00 si se anunta a fi o felie de viata realista, fara teatralitate sau prefacatorie. "Alcool in sange" este o adaptare dupa opera "Treapta a noua" de Tom Ziegler.
 

Moravuri din vremea lui Caragiale


Bucurestiul Insular organizeaza de Sfanta Maria un spectacol inedit, intitulat "Moravuri din vremea lui Caragiale". Scenariul este alcatuit din schitele Amicii, CFR, Five O'Clock, Inspectiune, Diplomatie si Lantul slabiciunilor, sub forma unei incursiuni in lumea moravurilor caragialiene.
 

Festivalul Magic Summer in Parcul Cismigiu


Muzicienii Mihaela Martin (vioara) si Frans Helmerson (violoncel) invita melomanii la un concert instrumental deosebit in Parcul Cismigiu din Bucuresti, incepand cu orele 19.00.
 

Bass Squad Party in El Dictator


Clubul "El Dictator" asteapta petrecaretii la un party tematic cu DJ Velvet City, de Sfanta Maria, de la orele 22.00. Evenimentul se desfasoara sub titlul de "Bass Squad".
 

Best Hits in El Comandante Junior


O alta petrecere organizata in data de 15 august 2012 va avea loc in clubul El Comandante Junior si poarta numele de "Best Hits". Responsabil cu mixarea celor mai tari hituri este DJ Tibi. Evenimentul incepe la ora 22.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea