Vine, vine primavara. Si 8 martie. Si, poate, te intrebi ce cadou sa ii faci iubitei tale si unde sa o scoti in oras. Iata, in continuare, cateva targuri de martisor din Bucuresti unde puteti celebra impreuna sarbatorile lunii martie.

Targuri de Martisor

Petreceri de Martisor

Flamingo Boys la Sala Palatului

 

Targuri de Martisor

Green Fair la Green Hours

Dintre targurile anuale organizate cu ocazia venirii primavarii, iti recomandam sa iti duci iubita la Green Fair de la Green Hours. In perioada 28 februarie-1 martie vei putea sa alegi un cadou haios sau practic, realizat manual. Numerosi artisti isi vor expune creatiile handmade tocmai bune pentru iubita ta innebunita dupa martisoare unicat.

Targul Martisorului de la Muzeul Taranului Roman

In cazul in care iubita ta apreciaza martisoarele traditionale, nu rata Targul Martisorului de la Muzeul Taranului Roman. Pe langa martisoare clasice cu fir alb si rosu, poti sa alegi dintre martisoare crosetate, martisoare din ceramica, martisoare destinate artistilor etc. De departe, cele mai apetisante par a fi martisoarele gastronomice. Astfel, puteti degusta impreuna traditionalii kurtos kalacs, turta dulce, prajiturele de Alexandria, suc de mere 100% natural de Malancrav sau alte delicatese.

Acest targ se desfasoara in perioada 25 februarie-1 martie. Il gasesti deschis intre orele 10.00 si 18.00, iar pretul biletului de intrare este de 4 lei pentru adulti, in timp ce elevii, studentii si pensionarii platesc 2 lei.

Martisoare geologice la Muzeul de Geologie

In perioada 27 ianuarie- 8 martie, Muzeul National de Geologie te asteapta cu diferite martisoare geologice si nu numai. Vei gasi coliere, pietricele cu insemnatate pentru zodii, flori de mina, fosile etc. numai bune de agatat in piept. Acest targ este deschis intre orele 10.00 si 18.00, iar biletul de intrare costa 6 lei pentru adulti si 3 lei pentru studenti/pensionari/copii.

Martisoare verzi versus martisoare scumpe

targul martisorul verde de la ASE

Pentru iubita ta care, de obicei, este ingrijorata pentru soarta planetei, iti recomandam Targul Martisorul Verde de la ASE. In perioada 25- 27 februarie (orele 10.00 – 18.00) in holul Facultatii de Comert vor fi expuse numeroase martisoare cu mesaje ecologice si sociale, precum si postere prin care se militeaza pentru o viata responsabila fata de mediu si societate.

De asemena, vor fi organizate ateliere de creatie unde ai ocazia sa realizezi chiar tu un martisor special pentru iubita ta. Chiar daca nu esti un artist desavarsit, orice creatie a ta va fi o surpriza nemaipomenita pentru your date.

salonul nautic international


Iti doreai sa ii oferei iubitei tale un martisor mai neobisnuit? Iti recomadam sa mergi la Salonul Nautic International care va avea loc la Romaero in perioada 25 februarie- 1 martie. Aceasta este prima expozitie nautica indoor din Romania. Veti putea admira impreuna ambarcatiuni de diferite marimi si designuri si poate, cine stie, iubita iti va accepta cererea de a pleca la anul in jurul lumii.

Flamingo Boys la Sala Palatului

Doamnele care au ratat spectacolele baietilor de la Flamingo Boys cu singuranta nu vor rata spectacolul din acest an. "The World is yours" este un spectacol incendiar, un martisor pe care cei de la Flamingo il ofera tuturor doamnelor. Alaturi de invitati internationali, promit un show prin care vor aduce lumea la picioarele femeilor.

Spectacolul este programat pe 1 martie, la Sala Palatului, cu incepere de la ora 17.30. Biletele se pot achizitiona de la Sala Palatului si de la Magazinul Muzica.

 

Petreceri de Martisor

In Q Pub prietena ta va avea numai suprize cu ocazia venirii primaverii. Petrecerea de 1 martie incepe in jurul orelor 23.00, iar DJ Alexis se va ocupa de muzica.

Nici tu nu vei avea de ce sa te plangi pentru ca vei fi inconjurat de numeroase animatoare. Iti recomand sa le admiri asa cum trebuie, in special in momentele in care iubita ta va fi ocupata cu bauturile oferite de organizatori. De asemenea, nu vor lipsi nici cadourile-surpriza.

Adresa Q Pub: Str. Mendeleev, nr. 35 (colt cu Biserica Amzei). Intrarea nu costa nimic.

Clubul Gossip va asteapta pe 28 februarie cu o petrecere care include barbati la bustul gol. Taboo Boys se vor dezbraca numai pentru doamnele si domnisoarele care sarbatoresc primavara. Pe langa striptease, fetele vor primi sampanie si alte surprize.

Adresa Clubul Gossip: Str. lanariei, nr 90. Intrarea costa 10 RON.

In Club Temple aveti parte de petreceri si pe 6 martie, dar si pe 7 martie. Pe 6 martie oferta de bauturi este mai apetisanta. Pentru doua sticle de votca sau whiskey si 2 litri de suc, vei plati 350 RON. Aceste preturi nu mai sunt valabile in ziua urmatoare. In schimb, pe 7 martie, vine tocmai din Ibiza un domnisor pe nume La Menor. Acesta va infierbanta atmosfera alaturi de animatoarele Go Go si DJ Julien BassTone.

Adresa culubului Temple: Spaiul Independentei (colt cu Strada Selari). Intrarea costa 20 RON.

Daca iubita ta este rockerita sau boema, merge un 1 martie in Expirat. Petrecerea din acest club poate fi un bun pretext pentru un dezmat copios. Asta in timp ce tu tragi cu ochiul la blonda care pune muzica.

Adresa Club Expirat : Str. Brezoianu nr. 4, colt cu Lipscani nr. 5. Intrarea este libera.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea