De prin lume adunate

#targ #carte #bookfest

Editura Nemira la Bookfest

La Targul de carte Bookfest 2010, care se desfasoara in perioada 9-13 iunie, in Complexul Expozitional Romexpo, Nemira ofera cititorilor peste 600 de titluri, noutati editoriale variate: science fiction, fantasy, suspans, literatura clasica si contemporana, ghiduri practice, carti pentru copii si adolescenti.

In perioada targului Bookfest, cadou si serii de autor cu reducere de pana la 50% si noutati editoriale cu discount de 25%.

Cartile Nemira pot fi achizitionate la Bookfest 2010 si pe baza tichetelor cadou emise de societatile Accor, Eurotichet, Sodexo si Cheque Dejeuner.

Pentru editia din acest an, grupul editorial Nemira a pregatit o intalnire cu scriitoarea spaniola Paula Izquierdo, lansarea unor volume semnate de autori celebri, un eveniment special "Intalnirea Zombie", prilejuit de aparitia bestseller-ului international Cartea cimitirului de Neil Gaiman , prezentarea noii reviste online suspans.ro si lansarea unei colectii deosebite, care reuneste cele mai importante si mai frumoase lucrari despre arta spectacolului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea