De prin lume adunate

#lacul vrajitoarelor #padurea baciu #locuri infricosatoare #halloween #romania

Doua locuri terifiante din Romania! Sunt cunoscute la nivel mondial, dar putini au curajul sa le viziteze!

Halloweenul este aproape. Daca nu ai suficienti bani pentru o vacanta peste hotare, poti petrece un Halloween infricosator chiar pe teritoriul Romaniei. Iata doua locuri pe care putini au curaj sa le viziteze. Tu indraznesti?

Padurea Baciu

Sursa foto: europasport.ro

Cunoscuta si ca Triunghiul Bermudelor din Romania, despre Padurea Baciu se spune ca este o poarta catre alta lume. De-a lungul timpului in acest loc au s-au intamplat multe lucruri ciudate. Oamenii sustin ca au observat mai multe OZN-uri zburand deasupra padurii, iar cei curajosi care s-au aventurat prin padure au spus ca au observat obiecte zburatoare vizibile si invizibile la nivelul solului si lumini nocturne de diferite culori zburatoare sau stationare. Aceste fenomene sunt studiate inca din 1936 insa in ciuda evolutiei tehnologiei, misterele acestei paduri nu au putut fi deslusite.

Balta Vrajitoarelor

Sursa foto: stirileprotv.ro

Balta Vrajitoarelor este defapt un lac ce se afla in satul Boldesti. In jurul imaginilor sinistre stau si povesti aproape desprinse din filmele de groaza. Aici, se intalnesc anual, in preajma sarbatorilor, numeroase vrajitoare din intreaga lume si fac numeroase ritualuri. Acestea sustin ca in acest loc se deschid portile catre alte lumi. Daca ai curaj sa vizitezi acest loc trebuie sa stii ca se afla al 30 de minute de Bucuresti.

Sursa foto principala: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea