De prin lume adunate

"Doi dintre noi"

Joi, 12 Iunie 2008, ora 19:30, la sala Rapsodia (Lipscani 53) a Centrului International de Arta, Compania de Teatru "Passe-Partout Dan Puric" prezinta "DOI DINTRE NOI", un spectacol de miscare, muzica si imagine. Protagonistii acestui spectacol sunt tinerii actori ANA PEPINE si PAUL CIMPOIERU .

Spectacolul "Doi dintre NOI", prezentat in limbajul teatral universal promovat in Romania de trupa "Passe-Partout Dan Puric", prilejuieste desfasurarea unei sensibile demonstratii de miscare, sunet si imagine, in care gestul strict uman se imbina cu sensurile iubirii si cu istoria artelor si a muzicii pe un parcurs milenar, de la Vivaldi si Pieroo della Francesca pana la ritmurile cele mai noi.

Un " love story " clasic, senzual, expresiv desfasurat pe durata parcursa de cand s-a descoperit dragostea si pana azi.

"Ana Pepine si Paul Cimpoieru au preluat mentalitatea mea si au reusit cu «Doi dintre noi» sa ma surprinda si pe mine. Prin imbinarea perfecta a teatrului-dans si a pantomimei, printr-un limbaj international, ei au indus spectatorului o stare de vis, ce nu poate fi definita, comparata sau catalogata. Acest efect il are teatrul fara vorbe, este ca o taina, fara de nume, pe care o descoperi si vrei sa o pastrezi" (Dan Puric)

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea