De prin lume adunate

#weekend de toamna #weekend gratis #toamna #gratis #weekend #weekend in bucuresti

Distreaza-te GRATIS in weekend! Iata cum

Toamna a inceput cum nu se poate mai bine: cu vreme buna si mult soare! Daca nu stii ce sa faci in weekendurile urmatoare noi ne-am gandit la cinci lucruri interesante si dragute pe care le poti face, atat in casa cat si afara. Iata despre ce vorbim:

Aduna frunze in Herastrau sau Cismigiu

Bucurestiul este un oras frumos in orice anotimp, dar toamna reuseste sa creeze un cadru idilic, iar asta se poate observa cel mai bine in parcul Cismigiu sau Herastrau. Unele dintre cele mai frumoase parcuri din capitala te asteapta sa aduni frunze si sa iti face poze de neuitat cu peisaj spectaculos de toamna.

Maraton de filme vechi

Ce mai fi mai placut intr-un weekend monoton de toamna decat sa te cuibaresti in fata televizorului si sa te uiti la filmele tale preferate? Noi iti recomandam unele dintre filmele care ne plac noua: “The notebook”, “Godfather”, “What's eating Gilbert Grape?”, etc.

Citeste o carte

Fa-ti o ciocolata calda, ia-ti paturica si o carte buna si iesi in curte. Acum relaxeaza-te in aerul racoros de toamna, limpezeste-ti mintea si bucura-te de cartea ta. Orice problema ai, o poti rezolva si maine.

Plimbare in natura

Daca iti doresti sa evadezi din oras pentru cateva ore, iti recomandam sa faci o excursie rapida pana la Curtea de Arges sau pana la Rezervatia Comana. Iesirea din jungla de beton iti va face bine si te vei intoarce cu bateriile incarcate si plin de energie.

Fa o placinta de dovleac

Daca nu stii cum se prepara o placinta de dovleac nu-ti face griji! Suntem aici ca sa te ajutam. I-a o foaie si un creion si noteaza ce ingrediente iti trebuie pentru o placinta de dovleac de-a dreptul fabuloasa!

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea