De prin lume adunate

#electro #dj #vama veche #constanta #costinesti #mamaia #munte #mare #concerte #petrecere #1 mai

Distractie de 1 mai la mare si la munte

Petreceri pana in zori, multa bere, muzica si concerte si demonstratii de skateboarding si mountainboarding sunt ingredientele perfecte pentru o minivacanta de 1 Mai incendiara. Nume cunoscute ale muzicii electronice de la noi, dar si de peste hotare te asteapta in cluburile de pe litoralul romanesc.

Mega Party la Costinesti

In minivacanta de 1 mai la Costinesti petrecerile se tin lant. Pe strada Pescarusului, pe faleza dinspre epava, sase DJ te asteapta la o mega petrecere. Mircea Ivan, Andrei Covatariu, Pro 6, Sebastian Kayn, Santon si Octav paul te invita la cea mai lunga petrecere de muzica electronica din Costinesti. Intre 1 si 3 mai, Massive Entertainment organizeaza la hotelul Pescarusul din Constinesti un mega party. Biletul costa 70 de lei si are inclusa cazarea si intrarea la party.

Discoteca Ring din Costinesti se redeschide pe 1 mai 2009 pentru doua zile de petrecere cu cei mai in cunoscuti artisti ai momentului. DJ Sava, Adrian Eftimie, Inna, Play & Win, Emil Lassaria , Pagal, Geodasilva si Deepside Deejays sunt doar cativa dintre cei care se vor afla in Disco Ring din Costinesti pe 1 si 2 mai. Petrecerea incepe pe 1 mai, la ora 14 si tine pana in zori. Evenimentul va fi transmis in direct pe geodasilva.com.

MTV da startul sezonului de party la mare cu petrecere dubla de 1 si 2 mai la Costinesti. MTV Days isi aseaza tabara in fata Obeliscului de pe plaja de la Costinesti si cheama la inaintare 13 din cele mai fredonate trupe si cei mai indragiti artisti din Romania. Petrecerea incepe vineri, 1 mai, cu trupe precum Puya, Zdob si Zdub, Andra, Simplu, Insane, Corina si Vita de Vie, iar sambata, 2 mai, distractia continua cu Anda Adam, Blaxy Girls, Marius Nedelcu, Alex, Suie Paparude si Voltaj.

Daca ai chef de un concert, atunci poti merge la  trupa Tapinarii, care va concerta in Costinesti la terasa White Horse. Daca vrei sa ii mai vezi odata, atunci poti da o fuga pana in Vama Veche, pe 2 mai, unde vor fi prezenti pe Terasa Hand.

Reuniunea clubberilor la Mamaia

Mamaia este una dintre cele mai aglomerate statiuni de pe litoralul romanesc. Nici week-endul de 1 mai nu face exceptie si anunta deschiderea sezonului estival si reuniunea clubberilor din toata tara. Petrecerile incep de joi, 30 aprilie, si continua pana duminica, 3 mai.

Pe 30 aprilie, pe plaja Kristal din nordul statiunii Mamaia, are loc cea de-a cincea editie a festivalului de muzica electronica Sunwaves. Sunwaves Festival inseamna 4 zile si 3 nopti de distractie si muzica pe 2 scene si cei mai apreciati DJ. Printre invitatii de anul acesta se numara John Digweed, James Zabiela, Ricardo Villalobos, Dj Sneak si Ali Nasser & Kozo. Biletele au preturi cuprinse intre 30 si 50 de lei inainte de eveniment si intre 50 si 70 de lei, in seara evenimentului.

Daca esti fan hip-hop poti merge la concertele Busta Rhymes si Ja Rule, care au loc in Bamboo Mamaia, in doua seri consecutive, pe 1 si 2 mai. Pretului unui bilet este de 100 de lei.

Pe 1 mai, cu ocazia deschiderii clubului Crush Mamaia, are loc Crush Mamaia Opening Party. Invitatul special este David Tavare, autorul super hiturilor: “Summerlove”, “Call me Baby” sau “Solo tu”.

7 Years of Kudos este un eveniment electro care reunseste nume importante ale acestui curent: Lemon Popsicle, Livio & Roby, Pagal, Negru, Rosario Internullo, Adrian Eftmie, Mihai Popoviciu, Kool, Jay Nliss, Proof, Mahony si Daniele Tignino. Pentru trei zile de petrecere, esti asteptat pe plaja Kudos, din Mamaia.

Sea Sound este una alt eveniment desfasurat in Mamaia de la care nu trebuie sa lipsesti, daca te afli de 1 mai acolo. Evenimentul are loc pe bulevardul Mamaia. Loco Dice, Jay Haze si Faster sunt cativa dintre DJ-ii care vor anima atmosfera.

Pe langa petrecerile in aer liber si de pe plaja, nici cluburile nu vor dormi de 1 mai. La Mania, Kristal Summer Club, Club Lite si Gossip te asteapta cu boxele date la maxim. Scarlett Etienne, James Zabiela & Proof,  Audiofly & M.A.N.D.Y., DJ Rynno si Sylvia sunt doar cateva nume care te vor face sa rupi podeaua.

Pui cu sos de cascaval la Vama Veche

Nici Vama Veche nu duce lipsa de evenimente in aceste zile de vacanta. Majoritatea cluburilor din Bucuresti si-au anuntat retragerea catre mare. Programul include multa muzica, bere si concerte. Petrecerile incep si aici inca de joi, 30 aprilie.

La Papa la Soni, pe langa celebrul pui cu sos de cascaval, mai poti consuma petreceri  si concerte in fiecare seara: Silent Strike si Dan Basu, Luna Amara, Go To Berlin, Persona, The Others si Timpuri Noi. Intrarea este 10 lei.

Pe Terasa Hand, in perioada 1-2 mai va asteapta concertele celor de la OCS, Snails, Tapinarii si Kumm. Pe Terasa Culcat este mare agitatie in aceasta perioada: Not So Common DJs, Marika, Greeg, Unu’ si Gojira, OCS, The Mood si les elephants bizzares, sunt doar cativa care te vor face sa dansezi pe ritmurile lor.

Freedom Days in Neptun
 
Clubul Vision din Neptun se redeschide pe 1 mai 2009 si te asteapta la Wet Grooves Party. Invitat principal va fi DJ-ul francez Stephan M. Pentru seara de 2 mai cei de la Vision i-au invitat pe Ok Corral, Victor Stancov, Snatt & Vix si DJ Bass-Tone. Biletul de intrare costa 40 lei.
 
"Freedom Days" inseamna doua nopti de distractie si un spectacol impresionant de lumini si sunet pe scena amenajata la Km 0 in statiunea Neptun. Inna, Morris, Dj Rynno & Sylvia, David Deejay feat Dony, Aisa & DJ Yaang, Deepside DJ’S & nick kamarera sunt cei care vor urca pe scena in ziua de 1 mai, de la ora 16.00. Pe 2 mai vor mixa pe scena din Neptun DJ din tara si strainatate: Chicane, Laser Man, Vali Barbulescu, DJ Pagal, Snatt & Vix, DJ Radoo si Adrian Eftimie.
 

Petrecere pe autostrada la Constanta

Si Constanta va fremata pe ritmuri electro in aceasta minivacanta. Cluburile sunt pregatite pentru week-endul cel mare, cu petreceri care de care mai incendiare. Pe 1 mai, clubul Two are programat un concert DJ Project.

Pe Autostrada Soarelui, la km 139 - 140 te poti relaxa pe ritmuri electronice. In ultima parcare de pe autostrada vor fi prezenti si se vor distra alaturi de tine: DJ Andi, Cristi Stanciu, Livio & Roby  George G si multi altii. Petrecerea incepe la ora 9 si tine pana la 20.

Park Fest in Parcul National Retezat

Daca toata lumea se duce la mare de mai si nu iti place aglomeratia, atunci poti merge la munte. Si aici se anunta cateva enimente interesante.

Anul acesta are loc prima editie a festivalului "Park Fest" care se va desfasura pe 1 si 2 mai 2009 intr-o locatie inedita, pe un platou situat la 900 m altitudine, la limita Parcului National Retezat in Comuna Rau de Mori, din Hunedoara. Timp de 2 zile "Platoul Soarelui" va gazdui peste 25 de artisti pe cele doua scene ale sale.

Invitatii speciali ai evenimentului sunt unii dintre cei mai tari producatori de breakbeat din lume, Aquasky. Alaturi de veteranii breaks-ului vor performa si Blanoz, Brum Conspiracy, Psyon, Pryus & Krueger, Sick as A Dog, Dj Vasile, Mesmer, Unu’, D-Laid, plus un live-act surpriza format din Blanilla & D-Fact, Bumbapa si Melak.

Daca esti un impatimit al sporturilor de munte sau extreme, atunci nu trebuie sa iti uiti echipamentul acasa. Vor avea loc concursuri si demonstratii de skateboarding, mountainboarding, ATV, grafitti, frizerie, circ si paintball. Biletul de intrare costa 50 de lei pentru ambele zile, sau 30 de lei pentru o singura zi.

Mai citeste si:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea