De prin lume adunate

#unde iesim #zilele dinozaurilor #dino #muzeu #expozitie

Dino – Zilele Dinozaurilor la Bucuresti

Pana pe 25 aprilie, la Romexpo are loc expozitia de dinozauri robotizati: Dino - Zilele Dinozaurilor. Aici poti vedea unele dintre cele mai importante exemplare de dinozauri, realizate dupa fosilele descoperite de cercetatori.

Aceasta expozitie este o ocazie inedita atat pentru cei mici, cat si pentru parintii lor de a vedea pe viu, la scara naturala, cum aratau animalele de acum cateva sute de milioane de ani. In cadrul expozitiei poti admira peste 40 de exponate fioroase, care te vor intoarce in timp. Scenele sunt desprinse din peisajul preistoric, cu efecte si decoruri multimedia, care te duc mai aproape de dinozauri.

"Aceasta expozitie este prima de acest gen si de aceasta anvergura, cu exponate de dimensiuni mari si bine realizate. Exponatele pe care le veti vedea in cadrul expozitiei Dino - zilele dinozaurilor sunt unicat si realizate manual, fara matrita. Acestea au fost realizate in Argentina, iar la procesul de prelucrare au asistat chiar si specialisti paleontologi. Mai mult de jumatate din exponate sunt realizate in marime naturala maxima, iar vizitatorii au ocazia sa vada cum aratau in mod real vietatile de acum sute de milioane de ani.

In cadrul expozitiei, publicul mai poate merge si la un film 3D, un documentar despre istoria pamantului si a dinozaurilor. Aceasta expozitie unica mai ramane in Romania pana pe 25 aprilie, cand va pleca la Paris. Pana sa fie vazuti de publicul de la Bucuresti, dinozaurii au putut fi admirati in tari precum Cehia, Chile, Austria, Canada sau Ungaria", ne-a declarat Cristian Stanescu, directorul epozitiei Dino - Zilele Dinozaurilor.

 

Cat costa intrarea

 

Biletul de intrare la expozitie este de 40 de lei pentru adulti si 25 de lei pentru copii, de luni pana vineri, iar in zilele de sambata si duminica de 60 de lei pentru adulti si 40 de lei pentru copii. Expozitia este deschisa pana pe 25 aprilie, in pavilioanele 20 si 21, intre orele 10:00 - 20:00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea