De prin lume adunate

# cunoastere de sine #psihanaliza #tarot #terapie

Descopera Tarotul de Marrakech un joc pentru cunoastere de sine, terapie si psihanaliza

A fost odata ca niciodata Tarotul de Marrakech care a prins contur sub privirile lui Georges Colleuil, pe panza lui Jean-Baptiste Valadié.

Sambata, 12 Decembrie, 10:00-18:00, via zoom.us te invitam sa descoperi cum te poti folosi de arhetipurile si simbolurile din Tarotul de Marrakech pentru procesul tau de cunoastere de sine sau pentru practica ta in dezvoltare personala, terapie sau analiza viselor.

Tarotul este compus din 78 de Arcane, 22 de Arcane Majore si 56 de Arcane Minore. De ce Tarotul de Marrakech este compus din 79 de Arcane?

  •   Care este legenda care l-a inspirat pe George Colleuil (creatorul Referentialului Arhetipurilor Personale, specialist in simbolistica Tarotului) si pe Jean-Baptiste Valadié (Pictor recunoscut la nivel international)?
  •   Ce travaliu ne propun arhetipurile si simbolurile cuprinse in acest Tarot care a prins viata in culorile Africii si Orientului?

Acest atelier va propune o calatorie in timp pentru a descoperi civilizatii pierdute si va va oferi posibilitatea de a deprinde o modalitate de lucru utilizand Tarotul de Marrakech.

Un cadou special de Craciun din partea lui Georges Colleuil va consta intr-un deck de Tarot de Marrakech pe care il veti primi prin curier o data ce inregistrarea participarii a fost confirmata conform conditiilor de mai jos.

Tarotul de Marrakech nu este un joc divinator. Acesta a fost conceput pentru a se adapta foarte precis dezvoltarii personale, procesului de cunoastere de sine, terapiei si psihanalizei. Compus din arhetipuri foarte profunde ce se inradacineaza in memoria tuturor civilizatiilor, acesta este adaptat in particular analizei viselor si oricarui proces creativ.

Tarotul de Marrakech pune in relatie diferitele civilizatii ale pamantului, arata mai degraba asemanarile decat deosebirile, construieste pasarele, stabileste legaturi, deschide perspective.

*acest atelier este optional si nu conteaza in cadrul formarii in Referentialul Arhetipurilor Personale

Atelier deschis tuturor doritorilor, nu necesita cunostinte prealabile in metoda Referentialului Arhetipurilor Personale.

Atelierul va fi sustinut de insusi Georges Colleuil, in limba franceza cu traducerea in limba romana asigurata de catre Claudia Savu. Atelierul se va desfasura on-line prin intermediul platformei zoom.us

Inscrierile se fac la: rap@pandorrastyle.ro si sunt luate in calcul in ordinea sosirii. Numarul maxim de participanti – 30 de persoane.

Modalitati de plata

Costul atelierului este de 500 RON de persoana si se va realiza prin virament bancar. In baza inscrierii veti primi detaliile de plata iar confirmarea participarii se face in baza transmiterii confirmarii de plata cel tarziu Luni, 30 Noiembrie 2020, pe e-mail la rap@pandorrastyle.ro

In baza confirmarii participarii veti primi instructiunile de conectare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea