De prin lume adunate

#craciun #mos craciun #inchiriere

De unde poti inchiria Mos Craciun

O data cu apropierea Craciunului, incepe o adevarata cursa pentru alegerea unor cadouri deosebite , care sa simbolizeze cat mai bine dragostea si recunostinta noastra. Oferta de produse de pe piata devine tot mai mare si mai variata, dar alegerea unui cadou nu este atat de simpla.

In aceasta perioada unul dintre cele mai surprinzatoare cadouri, in special pentru cei mici, este inchirierea unui Mos Craciun . In acest fel le poti indeplini celor mici dorintele, iar tu te vei bucura cu adevarat de spiritul Craciunului petrecut impreuna cu intreaga familie.


Mos Craciun pentru cei mici


Inocenta si puritatea celor mici, zambetele lor cristaline si dragostea pentru cei mici il fac pe Mos Craciun sa zboare in caleasca trasa de reni la toti copiii ascultatori pentru a le oferi cadourile mult asteptate.

Si pentru ca Mos Craciun vine de departe si are nevoie de ajutor, el nu vine singur, ci este insotit de Craciunita care d-abia asteapta sa ii cunoasca pe copii si sa impartaseasca cu ei bucuria intalnirii cu Mosu'. Pentru acest moment, Craciunita i-a pregatit din timp Mosului un costum profesional spre delectarea prichindeilor. Pentru bucuria celor mici, Mos Craciun poate veni insotit si de un ren.

Pe inchiriere- mos-craciun .ro, pretul de inchiriere al unui Mos Craciun este de 150 de lei pentru 60 de minute. Daca alegi sa vina si cu Craciunita, vei mai scoate din buzunar inca 50 de lei.


Petrecere cu Mos Craciun


La petrecerea de Craciun acasa, le poti oferi celor dragi o surpriza invitandu-l pe Mos Craciun, care nu va veni singur, ci cu un intreg alai de sarbatoare. El va fi insotit de Craciunite , reni sau spiridusi.

Pe petrecerecraciun.ro pretul de inchiriere al unui Mos Craciun este negociabil, in functie de numarul invitatilor la petrecere.


Mos Craciun vine din Laponia

 

Tocmai din indepartata Laponia, Mos Craciun vine in oras si iti ofera clipe de neuitat altaruri de cei dragi. Mos Craciun va imparti cadouri celor dragi, va aprinde luminile din brad si chiar le va citi celor mici o poveste de Craciun . El poate veni insotit de reni, elfi si Craciunite.

Pe rentasanta.ro pretul de inchiriere este intre 350 de lei si 650 de lei in functie de perioada si de modul in care este deghizat si daca are barba reala.


Vine Mosu' de Craciun


Chiar daca are un program extrem de incarcat, Mos Craciun isi face timp pentru toti copiii din lume. Daca vrei insa sa il vezi in carne si oase, il poti invita la tine acasa. Mos Craciun poate veni insotit de Craciunita si de un elf.

Pe vinemoshu.ro pretul este de 600 de lei pentru 60 de minute, pentru un spectacol complet.


Mos Craciun exista!


Daca vrei sa fii sigur ca Mos Craciun exista si ca va veni la tine si anul acesta, il poti invita la tine acasa. Mos Craciun va aduce bucurii si cadouri pentru toata familia si vei avea parte de sarbatori frumoase.

Pe moscraciunexista.ro preturile de inchiriere variaza in functie de numarul de copii si de eveniment. Pentru petrecerea in familie, pretul este de 100 de euro in zilele de 24 si 25 decembrie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea