De prin lume adunate

#targuri de craciun #mos craciun #cadou #inchirieri Craciun

De unde inchiriem Mos Craciuni

Ca in fiecare an, Mos Craciun incearca sa ajunga la casele tuturor si sa-i rasplateasca cu cadouri consistente pe cei mai cuminti copii. Cum varsta isi spune cuvantul si promptitudinea sa a inceput sa lase de dorit, Mos Craciun a apelat la ajutoare care sa-i usureze misiunea.

In acest fel au aparut sute si mii de alti Mos Craciuni care isi ofera serviciile contracost. Firmele cu Mos Craciuni de inchiriat, o adevarata traditie in Statele Unite, au fost importate de cativa ani si in Romania.

Nu va mai fi nevoie sa-l rogi pe vecinul de bloc sau o ruda sa se costumeze in Mos Craciun. Cu o simpla comanda prin telefon sau online, Mosul vine la tine in diferite variante (mai tanar, mai batran, cu sau fara barba).

Servicii de inchirieri Mos Craciun

Agentia Rent a Santa inchiriaza Mos Craciuni la preturi pentru toate buzunarele. Preturile variaza in functie de autenticitatea Mosului si data la care vrei sa-l inchiriezi. Pretul de pornire este de 250 de lei (Mos Craciun deghizat) si poate ajunge in unele cazuri si la 550 de lei (Mos Craciun cu barba adevarata). O sedinta dureaza in jur de 30-40 de minute.

Agentia Mos Craciun ofera mai multe tipuri de servicii. Astfel, poti inchiria Mos Craciun atat pentru familie, cat si pentru gradinite si firme.

Pentru aducerea lui Mos Craciun in sanul familiei, pretul de pornire este de 200 de lei (fara TVA inclus), putand varia in functie de numarul copii. Pentru gradinite se percepe un tarif de 50 de euro pe ora.

O alta firma care ofera astfel de servicii este Mos Craciun exista. Preturile variaza in functie de numarul de copii sau de eveniment. Pentru serbari de gradinite, tariful minim perceput este de 200 de lei, in timp ce pentru petrecerile de firma se cere o suma fixa (100 de euro). In cazul in care vrei sa inchiriezi un Mos Craciun pe 24 sau 25 decembrie, trebuie sa stii ca pretul este de 100 de euro/familie.

Oferte interesante intalnim accesand inchiriere-mos-craciun.ro, acolo unde il poti inchiria pe Mos Craciun contra sumei de 50 de lei (pret valabil pentru 15 minute). Mosul accepta sa vina si in gradinite, preturile ajungand si la 200 de lei (pret valabil pentru 60 de minute). Optional, el poate veni si cu Craciunita, preturile crescand cu 50 de lei.

Sursa foto: a1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea