De prin lume adunate

#martisor #magazine #handmade #martisoare #martie

De unde cumparam martisoare handmade

De Martisor, ofera persoanelor dragi cadouri unicat, realizate manual de artisti artizani. In Bucuresti exista cateva astfel de magazine unde vei gasi produse handmade potrivite pentru orice ocazie din viata ta. Din aceste magazine poti alege atat articole de imbracaminte si incaltaminte, cat si numeroase accesorii, bijuterii sau esarfe. Ataseaza-le un snur alb-rosu si vei obtine martisorul potrivit.
 

Accesorii handmade la Clandestino
 

Clandestino este un magazin cu obiecte handmade si haine exotice. Oferta magazinului este specializata in functie de sezon. Astfel, vara vei gasi obiecte de vestimentatie vaporoase, bluze, rochii, fuste din materiale naturale precum inul sau bumbacul, iar in anotimpul rece haine groase, manusi, fulare, caciuli din lana naturala.

Foarte multe din obiectele pe care le vei gasi la Clandestino sunt importante din Nepal. Astfel, rochitele, fustele, pantalonii sau gentile sunt venite de pe alte meleaguri. Magazinul este aprovizionat si cu haine produse de un designer din Brasov. Tot la Clandestino vei mai gasi si accesorii handmade din India si Bali.

De Martisor poti oferi persoanei dragi un cadou handmade sub forma de bratara, colier, cercei, portofel sau esarfa.

Magazinul se gaseste pe bulevardul Carol, la numarul 63.
 

bijuterii handmade la Hay Huy
 

Hay Huy este un magazin cu produse de origine orientala, din Nepal si India. Aici vei gasi genti, portofele din piele de iac, haine, bijuterii din argint si pietre pretioase. Toate hainele sunt lucrate manual si din materiale naturale, precum bumbac, lana sau piele. In magazin vei gasi si un personal atent care te va consilia in legatura cu intretinerea obiectelor pe care vrei sa le achizitionezi.

De Martisor, aici cei gasi numeroase obiecte handmade care pot constitui un cadou perfect pentru persoanele dragi. De aici poti cumpara diverse sortimente de ercei, bratari, coliere sau esarfe.

Magazinul se afla pe strada Selari, la numarul 24.
 

Martisoare colorate de la Soul Rebel
 

Soul Rebel este un magazin micut si intim, un spatiu prietenos unde vei gasi numeroase obiecte colorate, care iti vor aduce aminte de vacanta si soare. Majoritatea obiectelor din acest magazin sunt unicat. In acest magazin vei gasi numeroase articole realizate manual in diverse parti ale lumii, precum India sau Thailanda. Astfel, de la magazinul Soul Rebel poti cumpara haine, tricouri, bluze, fuste, rochii, pantaloni si multe alte articole de imbracaminte si incaltaminte.

De Martisor, poti oferi celor dragi cateva cadouri handmade si unice: coliere, cercei, inele, bratari sau esarfe. Oferta este foarte variata, pentru toate gusturile si buzunarele.

Magazinul Soul Rebel se afla pe strada Blanari, numarul 14, langa club A.
 

Martisoare handmade de la Catwork
 

Catwork este un magazin dragut cu o multe de lucruri interesante, de la accesorii, pana la imbracaminte si incaltaminte. Magazinul are un aer retro si este foarte simpatic. Pentru altfel de martisoare, poti incerca sa oferi celor dragi cateva lucruri realizate handmade, unele dintre ele unicat. La Catwork vei gasi genti din reiat pictate, coperte din piele intoarsa pentru agende, mese si scaune pictate, cufere, cutii de bijuterii, vase si multe alte obiecte de decor.

Tot la Catwork vei mai gasi si haine in stil hippie dar si office, rochii, sarafane, fuste, camasi sau caciuli crosetate. Din magazin nu lipsesc accesoriille colorate. Pentru persoana draga, de aici poti achizitiona cercei, bratari, coliere, brose.

Magazinul Catwork se afla pe Bulevardul Mihail Kogalniceanu, la numarul 24.
 

Martisoare speciale de la Zuza
 

La magazinul Zuza vei gasi o multime de cadouri pentru Martisor. De la haine, pana la papusi sau obiecte de decor interior, de la Zuza nu vei pleca cu mana goala. Obiectele de la Zuza sunt realizate manual de artisti si artizani romani.

Vei gasi bijuterii din fimo, bijuterii brodate, mobilier pictat, papusi, covoare, cutii pentru bijuterii si multe alte obiecte. La Zuza vei gasi si articole de imbracaminte, rochii, genti, produse cosmetice eco, obiecte de decor sau masute pictate manual.

Magazinul Zuza se afla pe bulevardul Regina Elisabeta, la numarul 25.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea