De prin lume adunate

#craciun #copii #cadouri #jucarii #magazine

De unde cumparam jucarii pentru cadourile de Craciun

Masinute, papusi, jucarii din plus, jocuri de logica sau creativitate sunt doar cateva dintre articolele pe care le vei gasi in magazinele cu jucarii din capitala. Daca nu stii ce sa ii cumperi copilului tau de Craciun, intra intr-unul dintre aceste magazine. Oferta este foarte bogata, iar preturile sunt accesibile.
 

Jucarii speciale de la Petit Caprice
 

Craciunul este sarbatoarea copiilor, care acum primesc numeroase jucarii interesante. Petit Caprice este un magazin dedicat in exclusivitate celor mici. Aici vor gasi numeroase jocuri si jucarii pe placul lor. La Petit Caprice vei gasi pentru copilul tau jucarii eco din lemn, cutii muzicale, jucarii din plus, jocuri si jucarii de creativitate si bricolaj, masinute si alte vehicule sau decoratiuni. Pentru cei mici vei mai gsi si botosei, dar si bijuterii pentru domnisoarele cochete: coliere, bratari sau clame pentru par.

La Petit Caprice se gasesc si jucarii pentru bebelusi. In acest magazin vei mai gasi si lampi colorate sau lampi cu imagini plutitoare care proiecteaza desenele pe pereti, puzzle, creioane colorate, plastilina, culori de pictat geamul, caleidoscoape si multe alte jocuri si jucarii.

Magazinul Petit Caprice se afla pe Calea Victoriei, la numarul 101, vizavi de Teatrul Act.
 

Jucarii pentru totii copiii de la Casa Retro
 

Casa Retro este un magazin intresant, destinat copiilor de toate varstele. Magazinul este plin cu jucarii de toate felurile, pentru toti copiii si toate gusturile. La Casa Retro vei gasi seturi de bricolaj, materiale auxiliare, ustensile de taiat, picat sau decorat.

Copiii pot invata astfel sa realizeze singuri diferite jucarii sau obiecte handmade. In magazin vei mai gasi si numeroase jocuri intuitive, puzzle, figurine, jocuri creative sau de logica. Majoritatea jucariilor sunt din lemn. Tot aici vei mai gasi si seturi de modelaj. Copiii pot realiza diferite figurine si animale. La Casa Retro vei mai gasi si numeroase marionete, articole de papetarie, pictura sau desen.

Casa Retro se afla pe strada Intrarea Geneva, la numarul 8.
 

Jucarii din lemn de la Boribon
 

Jucariile au un rol important in dezvoltarea copilului. La Boribon, parintii vor gasi jucarii confectionate din materiale naturale, realizare manual. Jucariile sunt realizate in Romania, insa in magazin vei gasi si obiecte din Ungaria, Germania, Rusia, Ucraina, Letonia, China, India, Thailanda sau Filipine.

La Boribon vei gasi jucarii pentru bebelusi, jucarii de tras si impins, jocuri de indemanare, puzzle din lemn, jucarii de contructie, vehicule, papusi si accesorii pentru papusi, jocuri de societate sau de logica. Tot la Boribon vei mai gasi si jucarii educative, instrumente muzicale, decoratiuni sau articole de papetarie. Pentru domnisoarele cochete, parintii pot achizitiona si bijuterii si accesorii.

Magazine Boribon se afla pe strada Viitorului, la numarul 21 si pe bulevardul Pache Protopopescu, la numarul 102.
 

Jucarii variate de la Noriel
 

Magazinele Noriel reprezinta paradisul jucariilor pentru orice copilas. Daca faci greseala sa pleci cu el la cumparaturi, cu siguranta vei petrece aici cateva ore bune. Magazinele Noriel sunt foarte mari si are sute de jucarii. La Noriel vei gasi jucarii pentru fiecare categorie de varsta, chiar si pentru bebelusi. De aici poti cumpara papusi, masinute, jocuri de constructie, jocuri creative, jucarii de exterior, instrumente muzicale sau jucarii din plusuri.

La Noriel vei gasi si articole de scoala pentru cei mici, instrumente de scris, caiete sau ghiozdane. Tot aici vei mai gasi figurine, laptopuri pentru copii, stickere, albume, rame foto si multe alte cadouri.

In Bucuresti gasesti magazine Noriel in Sun Plaza, Auchan Titan, Cotroceni Park, Carrfour Feeria Baneasa, Carrfour Orhideea, Cora Lujerului si Cora Pantelimon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea