De prin lume adunate

#bistro #restaurant #slow food #junk food

De unde cumparam gustari sanatoase

Sandwich-uri cu paine crocanta si pui fraged, tarta cu branza de capra bio, tagliatelle cu prosciutto, tarta cu mar si caramel sunt doar cateva dintre bunatatile pe care le poti lua la pachet in pauza de pranz de la serviciu. Aceste produse le gasesti in micile magazine cu gustari sanatoase care au aparut in ultima vreme in Bucuresti. Pregatite cu ingrediente proaspete si naturale, mancarurile sunt savuroase si prietenoase cu organismul tau.


 

Lemon Food, mancare proaspata si gustoasa

 

Lemon Food este un fast food care se adreseaza celor cu o viata activa si dinamica, de oras. In acest mic fast food vei gasi produse produse proaspete pe care le poti lua la pachet sau pe care le poti servi pe loc. Designul localului sugereaza ideea de curat, spatiu si confort. 

In meniu vei gasi numeroase sortimente de salata, mancare gatita, sandwich-uri, garnitura de legume, preparate din pui, prajituri si bauturi. Preturile preparatelor sunt accesibile, astfel pentru o salata vei scoate din buzunar intre 8 si 15 lei, sandwich-urile sunt pana in 13 lei, preparatele din pui in jur de 8 lei.

La Lemon Food vei gasi si meniuri complete, cu ciorba si supa, preparat de baza si desert, cu preturi intre 16 si 25 de lei. Lemon Food face si livrari la domiciliu in zona Piata Victoriei - Romana - Aviatorilor.

Lemon Food se afla pe Bulevardul Nicolae Titulescu, la numarul 3, in apropiere de Piata Victoriei.

 

Moo Moo, preparate bio pentru o sanatate de fier

 

Moo Moo este un mic local unde poti manca preparate sanatoase in pauza de pranz. Poti opta si pentru varianta la pachet, in cazul in care nu ai timp sa stai in resturant . Oferta celor de la Moo Moo este variata si cuprinde numeroase sortimente de supe, salate, sandwich-uri, omlete, iaurturi bio, produse de patiserie, paste si dulciuri. Preparatele sunt gatite cu ingrediente naturale si proaspete, iar meniul se schimba in fiecare zi.

Daca ai chef de o supa de dovleac, paste in tot felul de combinatii sau o tarta cu mere si caramel, la Moo Moo le gasesti in varianta bio. De asemenea, oferta pentru pachet este si ea variata, de la numeroase sortimente de sandwich-uri pana la omlete in combinatii inedite. La Moo Moo o supa costa 7 lei, manarurile de baza in jur de 13 lei, pastele 9 - 14 lei, omleta 7 - 9 lei iar deserturile 7 lei.

Moo Moo se gaseste pe strada Vasile Lascar, la numarul 23.

 

Fru Fru, paradisul pastelor sanatoase

 

Fru Fru este un restaurant care promoveaza alimentatia sanatoasa. Produsele de la Fru Fru se inscriu in trendul celor naturale si proaspete, pregatite pe loc. Fru Fru este spcializat pe paste, realizate din faina 100% naturala. Pastele sunt pregatite fara prajeli si alte produse nesanatoase pentru organism. De asemenea, Fru Fru promoveaza si stilul de viata si alimentatie mediteraneean, cu multe fructe, legume, uleiuri sanatoase si peste.

Astfel, in meniul de la Fru Fru vei gasi numeroase sortimente de paste, supe, sandwich-uri, salate, mancaruri cu legume, deserturi, bauturi calde si reci. Preturile sunt in jur de 10 - 16 lei pentru paste, 7,5 - 9,5 lei pentru supe, 7,5 lei pentru sandwich-uri,  9 - 14 lei pentru salate, 4 - 8 lei pentru deserturi. 

Magazine Fru Fru se gasesc pe strada Batisete, in apropiere de hotelul Intercontinental si pe Bulevardul Carol, la numarul 57.

 

Nana Natural Food, mancare ca la bunica acasa

 

Nana Natural Food este un mic bistro cu mancare sanatoasa pentru masa de pranz. Preparatele poti fi luate si la pachet. La Nana gasesti sandwich-uri, franzele umplute, placinte, supe, prajituri de casa si salate. Meniul este variat si se schimba zilnic, in fuctie de insipiratia culinara a bucatarilor. Daca nu ai timp de mers direct la restaurant, poti comanda acasa sau la birou. Tot la Nana vei gasi si dulceturi si gemuri, bauturi traditionale romanesti precum socata si placinte macedonene preprarate chiar in bistro. 

Preturile sunt in jur de 7 lei pentru supe, 8 - 11 lei pentru sandwich-uri, 7- 8 lei pentru franzele, 8 lei salatele, 10 placintele. In bucataria Nana se gateste cu ingrediente naturale luate direct de la producatori, iar unele retete sunt realizate chiar de bunica proprietarei.

Nana Natural Food se gaseste pe strada Ion Campineanu, la numarul 22, iar comenzi se pot face la numarul de telefon 021.313.00.35.

 

Boutique du pain, rafinament frantuzesc

 

boutique du pain este un bistro frantuzesc, care pe langa preparatele culinare specifice Frantei, ofera si o mare diversitate de sortimente de paine. In meniu vei gasi quiche, sandwich-uri, diferite tipuri de baghete, salate, produse de patiserie fina si specialitati de paine preparata dupa retete autentice frantuzesti.

La Boutique du Pain poti lua micul dejun, mancare la pachet pentru pranzul de la serviciu, iar seara poti alege din produsele de patiserie.

La Boutique du Pain vei gasi insa numeroase specialitati de paine, precum taraneasca, de secara sau cu 6 tipuri de seminte. Locatia are o atmosfera de bistro modern, cu muzica frantuzeasca si un meniu atragator.

Boutique du Pain se afla pe strada Academiei, la numarul 28 si este deschis zilnic, intre orele 9.00 – 22.00.

 

Snack Attack, sandwich-uri clasice si satioase

 

Snack Attack este unul dintre cele mai vechi fast food-uri cu mancare sanatoasa din Bucuresti. Preparatele sunt gata ambalate si reprezinta o varianta accesibila pentru preparatele tip junk food. La Snack Attack vei gasi numeroase sortimente de sandwish-uri, supe si ciorbe, paste, salate, bauturi racoritoare, cafea si prajituri. I

n Bucuresti exista mai multe magazine Snack Attack, in zone precum Universitate, Piata Romana sau Calea Victoriei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea