De prin lume adunate

#hobby-uri #paste #magazine #decoratiuni de paste

De unde cumparam decoratiuni pentru Paste

De Paste, vei sa ii impresionezi pe ce dragi cu aranjamente si decoratiuni speciale, care sa aduca buna dispozitie in casa. In Bucuresti exista numeroase magazine cu decoratiuni unde vei gasi obiecte in ton cu sarbatoarea Pastelui.

Bam Boo

Magazinele Bam Boo sunt cunoscute bucurestenilor pentru decoratiunile interioare si cadourile pe care le poti gasi aici in orice perioada a anului. De Paste, la Bam Boo vei gasi numeroase obiecte de decor pentru venirea iepurasului.

La Bam Boo vei gasi lumanari parfumate, perne decorative, mobilier de lemn, accesorii bucatarie si accesorii baie, postere si aranjamente de masa.

Si pentru ca sarbatoarea Pastelui se apropie cu pasi repezi pregateste din timp masa si casa pentru aceasta. Alege cadouri si decoratiuni de Paste vesele, stilate, ingenioase sau amuzante, pe care sa le oferi celor dragi sau cu care sa decorezi masa.

La Bam Boo vei gasi cosulete verzi de decor cu buburuze si trifoi, iepurasi, oite sau puisori. In aceasta primavara indrazneste sa alegi culori, flori, fluturasi, buburuze si alte motive de sezon.

Sarra Blu'

Sarra Blu' este cea mai renumita marca din Romania din domeniul decoratiunilor interioare de lux. Magazinele Sarra Blu' isi propun sa sporeasca confortul spatiilor in care clientii locuiesc sau muncesc, sa fie mereu o sursa inepuizabila de idei de decorare cat si de cadouri de valoare si sa reflecte prin obiectele comercializate cele mai reprezentative tendinte internationale in domeniu.

Aici vei gasi numeroase decoratiuni pentru masa de Paste, dar si farfurii si tacamuri speciale pentru aceasta sarbatoare.

Bonsai Deco

La magazinul Bonsai Deco vei gasi decoratiuni si cadouri pentru casa. Aici vei gasi accesorii pentru bucatarie, vesela si diverse ustensile, accesorii decorative pentru intreaga casa, manechine in miniatura, statuete, bete, tavi decorative, lumanari, potpourri, pietre, mingi din lemn, scoici, flori decorative si multe alte minunatii.

La Bonsai Deco vei mai gasi si textile, draperii, perne, cuverturi, tablouri sau cosuri decorative. Pentru cei dragi poti alege si rame pentru fotografii, jucarii extravagante, oglinzi, mobilier, jocuri, seturi de ceramica si bineinteles decoratiuni de sezon.

Daca te pierzi printre atatea obiecte, la Bonsai vei gasi si seturi de cadouri, care contin diferite accesorii.

Kika

Magazinul cu mobilier si articole de decor Kika te asteapta de sarbatorile pascale cu numeroase surprize. Aici vei gasi o gama variata de cadouri, dar si decoratiuni pentru Paste.

La Kika gasesti iepurasi, oua decorative, felinare, suporturi pentru lumanari si multe alte accesorii festive. De la Kika poti achizitiona si cadouri pentru cei dragi.

Wagner Arte

Wagner Arte este un magazin micut si cochet. Este un spatiu cald si prietenos in care portelanul este regele absolut.

Acesta este suportul pentru lucrarile de grafica, pictura si pentru alte obiecte decorative. La Wagner vei gasi seturi pentru ceai, in diverse culori si marimi, cani, ceainice, textile, sticla, lampi, lumanari, bijuterii, lemn pictat, tablouri si ceramica japoneza.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea