De prin lume adunate

#craciun #sarbatori #christmas #petrecere de craciun #mos craciun #cadouri #sarbatoare

De unde cumparam costum de Mos Craciun

sarbatoarea de craciun bate la usa si trebuie petrecuta cum se cuvine. Toata lumea stie ca in noaptea de 24 spre 25 decembrie, mos craciun isi face aparitia cu multe cadouri pentru cei si cei mari, fie ca au fost cuminti, fie ca nu. In aceasta perioada mosul este foarte darnic si ii iarta pe cei obraznici. Daca ai pus totul la punct (meniul, cadourile si petrecerea de Craciun), trebuie sa te gandesti la inca un lucru: costumul de Mos Craciun.

Chiar daca ai depasit demult varsta la care prezenta mosului te impresiona, poti sa le faci invitatilor tai o mica surpriza, care sa le reaminteasca de vremea copilariei. Daca ai si copii, atunci surpriza va fi cu atat mai mare. Cei mici se vor bucura atunci cand pe usa va intra mosul cel bucalat.

Asadar, daca vrei sa ii impresionezi pe cei dragi, este musai sa iti achizitionezi un costum de Mos Craciun, pe care sa il imbraci chiar tu, sau un prieten apropiat. Noi iti prezentam cateva magazine de unde poti inchiria sau cumpara un costum de Mos Craciun. Ideea cea mai buna este sa cumperi un astfel de costum, pe care il vei avea pentru mai mult timp, daca nu chiar pentru toata viata. Costul nu este unul de neglijat, insa este mult mai convenabil decat inchirierea, care este in jur de 100 de lei pentru cateva ore.

La magazinul Carnavalfiesta (Str. Spatarului nr. 30, sector 2, Bucuresti) vei gasi cam tot ce iti doresti in materie de costume de Craciun. Aici vei gasi costume de craciunita, in mai multe variante (sexy sau profesional), de Mos Craciun, ingeri, om de zapada, pitici, spiridusi, Zana Zapezii si diverse accesorii precum peruci si barbi de Mos Craciun, palarii de spiridusi sau pene de ingerasi. Costumul de Mos Craciun costa 350 de lei si este compus din peruca, barba, caciula, costum, sac, curea si cizme.

La magazinul Kidstyle  (Str.Frunzei nr. 18, sector 20 vei gasi o gama variata de costume de Craciun, dar si pentru alte evenimente si sarbatori. Acest magazin este destinat in exclusivitate petrecerilor pentru copii si poti gasi tot felul de costume pentru serbarile celor mici. De Craciun, Kidstyle va ofera o gama de costume specifice care ar putea sa inspire magia acestui minunat eveniment pana si in inima celui mai rautacios Grinch. Oferta este variata si cuprinde costume in forma de brad, spiridusi, elfi, fulg de nea, ingerasi, magi, om de zapada, ren, craciunita si bineinteles de Mos Craciun.

Costumul de Mos Craciun este format din caciula, haina, pantalon, centura, cizme, material antipeeling si blana artificiala cu par lung si are un pret de 450 de lei. Optional mai poti cumpara si ochelari (20 lei), burta (25 lei), sac (35 lei) si manusi (15 lei).

Pe dilishop.ro vei gasi o mare varietate de accesorii pentru petrecerea ta de Craciun. Pe langa costumele de Mos Craciun si de Craciunita, vei mai gasi si saci pentru cadouri si alte decoratiuni pentru Craciun. Costumul de Mos Craciun propus de cei de la dilishop este la pretul de 40 de lei si este compus din pantaloni, haina, curea, barba cu mustata si caciula. Pentru a completa costumul, mai poti achizitiona si sprancene, sac pentru cadouri si clopotei.

Jokeshop.ro este un magazin complex, unde poti gasi aproape orice costum iti trece prin minte. Costumele sunt clasificate in functie de tematica petrecerii, dar si in functie de ce personaj vrei sa intruchipezi. Oferta de Craciun este foarte bogata si vei gasi de la caciuli si barbi de Mos Craciun, pana la costume elaborate de Craciunita si spiridusi. Pretul unui costum de Mos Craciun incepe de la 120 de lei.

Magazinul Party Factory (str. Popa Nan, nr. 171, sector 3) este specializat in productia si inchirerea de costume de carnaval si are un stoc de peste 1500 de piese de imbracaminte si accesorii. Costumele de Mos Craciun pentru adulti pot fi inchiriate la pretul de 180 de lei.

Fabrica de Magie este producator si importator de costume de carnaval pentru copii si adulti. Atelierul de cratie se afla in Rosiorii de Vede, insa poti comanda si de pe Internet costumul care iti face cu ochiul sau poti comanda special o costumatie care nu este disponibila in atelier, atat pentru copii cat si pentru adulti. Pe langa costumele de Mos Craciun, aici vei gasi costume de Craciunita, spiritusi, ingerasi sau reni. Costumele de Mos Craciun sunt in mai multe variante, la diferite preturi. Costumul contine jacheta si pantaloni din plus, centura, caciula, peruca, barba cu mustata, sprancene si acoperitoare de incaltaminte. Cel mai ieftin costum il vei gasi la pretul de 100 de lei.

Costume de Mos Craciun mai gasesti si pe cadourihaioase.ro, cadouritraznite.ro, costumatii.ro, costume-de-carnaval.ro, costumtematic.ro sau azoldo.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea