De prin lume adunate

#cadouri #ziua femeii #8 martie #cadou #cadouri 8 martie # cadouri ziua femeii

De unde cumparam cadouri pentru Ziua Femeii

De 8 Martie, pe langa traditionalul buchet de flori, ofera doamnelor si domnisoarelor din viata ta cadouri speciale, personalizate, pline de culoare si farmec. O carte, o agenda, ceaiuri, seturi pentru servirea ceaiurilor sau accesorii indiene constituie cadouri deosebite , care ii vor inveseli ziua.

Carti de la Libraria Anthony Frost

Libraria Engleza Anthony Frost este locul ideal unde poti gasi literatura, arta, non-fiction, carti cu benzi desenate si albume de pe tot globul pamantesc. Tot aici vei gasi si alte accesorii pentru citit. De 8 Martie poti oferi celor dragi carti interesante, pe care sa le citeasca cu placere.

Haine si accesorii de la Lolita Fashion

Lolita Fashion este un magazin cochet, ideal pentru doamne si domnisoare care isi doresc sa arate bine si sa iasa in evidenta. Aici vor gasi numeroase obiecte de vestimentatie si accesorii, dar si cafea si ceaiuri aromate. La Lolita Fashion vei gasi obiecte vintage , handmade si creatii de designer. De aici poti achizitiona rochii, fuste, paltoane, accesorii si pantofi.

Vei gasi si haine unicat , care poarta semnatura unor designeri cunoscuti. Din magazin nu lipsesc tinutele pentru evenimente speciale, pentru aniversari sau pentru evenimente chic.

Ciorapi pictati manual

Funkytights este un magazin online cu ciorapi pictati, in numeroase combinatii coloristice si de modele. Aici vei gasi ciorapi in combinatii electrizante si nonconformiste. Acesti ciorapi sunt ideali pentru intampinarea primavarii si vor oferi tinutei tale un aspect proaspat, foarte dinamic.

Ceaiuri si accesorii de la Treasure Tea and Coffee

La Treasure Tea and Coffee, un magazin micut si cochet de pe Calea Victoriei, vei patrunde intr-o lume a aromele aduse de peste mari si tari. Aici vei gasi ceaiuri, cafea si mirodenii alese. Cafeaua este originala din Guatemala, Costa Rica, Brazilia sau Kenya. Oferta de ceaiuri este si ea foarte consistenta.

Tot aici vei gasi si ceainice, cani si seturi din ceramica, pictate manual sau imprimate. Si oferta de mirodenii este foarte atractiva si cu siguranta nu vei pleca de aici fara un mic cdou pentru cei dragi. De 8 Martie, in acest magazin vei gasi si seturi de cadouri, frumos impachetate.

Haine si accesorii indiene la Sadhana

Sadhana este un magazin cu haine si accesorii aduse din India. Hainele sunt realizate din bumbac, panza topita si matase, iar gentile din piele naturala, in culori foarte puternice.

In acest magazin vei gasi rochii, esarfe, camasi, bluze, punjabi, dar si accesorii, inele, portofele si diverse obiecte de decor. Acest magazin este asadar locul ideal pentru gasirea cadoului perfect de Ziua Femeii.

Agende cu personalitate de la Colour - Beautiful Things

De 8 martie poti oferi persoanei dragi agende si alte accesorii pentru birou personalizate si foarte originale. La magazinul Colour vei gasi caiete, jurnale, caiete din hartie reciclate, cu foaie velina, coperti de carti in stil vechi, portofele, brelocuri sau cosuri de gunoi foarte frumos colorate.

Tot aici vei gasi si penare, ghiozdane si multe alte accesorii foarte frumos colorate.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea