De prin lume adunate

#brad #targuri de craciun #craciun #ornamente #decor

De unde cumparam brazi de Craciun

La inceput de decembrie, apar si primele targuri cu brazi de Craciun. In parcurile si pietele din Bucuresti si din tara, in apropierea targurilor de Craciun, vei gasi bradul ideal, care sa completeze atmosfera de sarbatoare din casa ta. Afla mai jos unde gasesti si cat costa brazii de Craciun!

Targ de Brazi in Parcul Lumea Copiilor. In acest parc sunt peste 20 de standuri cu brazi de Craciun. La targ vei gasi brazi de Craciun atat de provenienta autohtona, cat si din strainatate. Preturile pornesc de la 50 de lei.

Targ de brazi in zona Unirii. In apropiere de Biblioteca Nationala a Romaniei, la Unirea in zona Nerva Traian, se desfasoara un alt targ de brazi. Aici vei gasi atat brazi din Romania, cat si din strainatate. Exemplarele expuse se vor incadra intre 1 si 7 m inaltime. Preturile pentru un brad de Craciun pornesc de la 70 de lei.

Targuri de brazi in piete. In Piata Progresul, Piata Sudului, Piata Aparatorii Patriei sau in Piata Obor se deschid traditionalele targuri cu brazi. Preturile pornesc de la 50 de lei.

Targuri de brazi in tara. Si in marile orase ale tarii, in pietele si targurile de cadouri de iarna se gasesc spre comercializare brazi de Craciun. Acestia provin atat din tara, cat si din straintate. Preturile pornesc de la 50 de lei.

Sursa foto: gardening.sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea