De prin lume adunate

#hobby #evenimente #sf andrei #expozitie #modelism #expozitie modelism

De Sfantul Andrei, mergi la expozitia de modelism!

In perioada 30 noiembrie - 2 decembrie, in Bucuresti, la Grand Arena Mall, are loc prima editie a Expo Modelism, dedicata pasionatilor si iubitorilor de automodelism, navomodelism, aeromodelism sau modelism static.

In cadrul expozitiei, vizitatorii vor avea ocazia sa admire standurile cu automodele, diorame si machete statice auto pentru colectionari, aeromodele, navomodele si trenulete.

In zonele delimitate pentru aeromodele si automodele vor fi organizate demonstratii si prezentari ale ultimelor aparitii pe piata, iar vizitatorii vor putea testa modelele puse la dispozitie de organizatori.

In cadrul Expo Modelism se va desfasura si Cupa Romaniei la Automodelism si vor avea loc concursuri de drift, crawling si touring. In plus, pasionatii de automodelism si aeromodelism pot participa la numeroase workshopuri si tutoriale.

Expozitia este si cu vanzare, iar preturile difera in functie de clasa, de scara la care sunt realizate si materialul din care sunt create modelele.

Intarea la eveniment este libera.

Sursa foto: dli.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea