De prin lume adunate

#stela popescu #arisne #constantin tanase #sarbatori #teatru

De sarbatori va asteptam la teatru

Pe 20 decembrie se va acorda Trofeul “Mihai Maximilian”,  iar pe 21 decembrie, actrita Stela Popescu isi sarbatoreste ziua de nastere pe scena.

Veti avea ocazia sa-i revedeti pe: Stela Popescu si Alexandru Arsinel , Nae Lazarescu si Vasile Muraru, Cristina Stamate , Adriana Trandafir , Adrian Enache, Alin Gherghisan, Mirela Boureanu, George Enache, Miruna Birau, Raluca Guslicov, Anamaria Donosa, Basarab, Diana Radu, Cristian Simion, Nae Alexandru, Bianca Anghel, Romica Sarbu Paul Talasman, Ortansa Stanescu, DUO Excentric Acrobatic LASCU si Ansamblul de Balet (coregrafia Cornel Popovici). La turneele din Italia, Germania, Spania si Rep. Moldova, artistii - invitati speciali in spectacol au fost: Tamara Buciuceanu –Botez, Gabriel Dorobantu si Alexandru Lulescu.

Saptamana  15–19  dec 2008
Vineri  -  19 decembrie, ora 18,00     –  “Bufonii Regelui”
Sambata - 20 decembrie, ora 14,00 si ora 18,00 – “Scandal in Paradis”

Seara, la ora 18.00 va fi decernat de catre Fundatia STELAR a Stelei Popescu si lui Alexandru Arsinel Trofeul “Mihai Maximilian” dedicat memoriei si amintirii unuia dintre cei mai prolifici autori de texte de Revista.

Duminica – 21 decembrie, ora 18,00  -   “Dai un ban, dar face”. Actrita Stela POPESCU isi sarbatoreste ziua de nastere pe scena.

Saptamana 22 - 27  dec 2008

- 26 decembrie, ora 18,00     – “O seara la Tanase”
Sambata - 27 decembrie, ora 18,00  – “Dai un ban, dar face”

Inceput de 2009

Sambata – 3 ianuarie, ora 18.00   – “Idolii femeilor”
Duminica – 4 ianuarie, ora 18.00   – “Scandal in Paradis”

Saptamana 5 – 11 ianuarie 2009

Vineri – 9 ianuarie, ora 18.00 - “Dai un ban, dar face”
Sambata   – 10 ianuarie, ora 18.00 - “Idolii femeilor”
Duminica – 11 ianuarie, ora 18.00 – Ok, Melody

Cand spui Stela te gandesti imediat la Arsinel. Si invers. De 30 de ani, Stela Popescu si Alexandru Arsinel reprezinta cuplul magic al comediei romanesti

Stela Popescu si Alexandru Arsinel vor fi in 2009 protagonistii uneia dintre cele mai asteptate premiere - spectacolul “Aplauze, Aplauze” dedicat celor 30 de cariera a cuplului (cei doi au debutat in 1978 in “Nevestele vesele din Boema”), spectacol la care au inceput deja repetitiile sub bagheta regizorului Bitu Falticineanu. "Va fi un spectacol - remember, cu texte exceptionale pe care noi le-am jucat de-a lungul anilor" - a declarat Alexandru Arsinel.

"Vom readuce ceva din parfumul de alta data a Gradinii Boema si ne vom prezenta la nivelul si pretentiile unui public care ne doreste aproape si de-acum incolo. Si care, pe langa aplauze, ne si premiaza! Vom fi si ne vom pastra aceiasi artisti pentru publicul care ne-a iubit si ne iubeste neconditionat  si caruia  vrem sa-i fim  aproape si de-acum incolo. Mai ales ca speram sa ne mutam si sa-I primim asa cum se cuvine la noi acasa, la Savoy".

Daca te atrag povestile de Craciun, mai citeste si:

Legendele Pomului de Craciun
Povestea lui Mos Craciun
Traditii de Craciun in jurul lumii
Renii lui Mos Craciun
Targuri de Craciun
Spiridusii lui Mos Craciun
De ce primim cadourile de la Mos Craciun in ghetute?
Traditia vascului de Craciun
Superstitii de Craciun
Cum aluneca Mos Craciun pe cos?
De ce ne dorim un Craciun cu zapada
Cele mai citite carti despre Craciun
Delicatese de Craciun

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea