De prin lume adunate

#copii #targ de carte #bookfest #editura litera #1 iunie

De 1 iunie, copiii sunt asteptati la Targul de carte Bookfest

Editura Litera a pregatit anul acesta o multime de surprize copiilor care vor fi prezenti in standul editurii de la Targul de carte Bookfest. O importanta sectiune a standului, Litera mica, este amenajata pentru joaca si placerea copiilor: o scena de teatru unde copiii se pot imagina vedete alaturi de personajele Disney indragite, carti de colorat si de povesti vor fi la dispozitia lor, iar o zana minunata le va transforma ca prin magie fetele in pisicute, tigri sau in alti eroi care ii inspira.

Editura Litera a pregatit si o parada a cartilor Disney care s-au hotarat sa iasa la plimbare in targ. Daca le vezi, fotografiaza-le si primesti garantat o carte-cadou de la Litera mica.

Prietenul Barni a aflat de aceasta intalnire si s-a anuntat si el; a spus ca va aduce cadouri dulci pentru toti copiii.

Ce mai, distractia va fi mare! Va invitam pe toti in standul Litera mica unde cartile au discount de pana la 70%. La plecare, Litera iti va oferi cadou si o carte postala Disney pe care sa o trimiti parintilor sau bunicilor ca sa vada cat de bine te-ai distrat. Si, pentru ca unii dintre voi inca nu stiu sa scrie, zana v-a citit gandurile si le-a pus pe cartea postala pentru voi!

Editura Litera va asteapta la standul sau de la Targul de carte Bookfest, ce se desfasoara la Romexpo, pavilion C2.

Intr-o lume care a uitat sa (mai) citeasca, Editura Litera are curajul sa puna un pariu cu fiecare dintre noi. Care sunt argumentele sale? O oferta editoriala pentru toate gusturile si pentru toate nivelurile de pregatire. De la fictiune, istorie, bestseller international si ghiduri turistice, pana la carti pentru copii, dictionare si auxiliare de limbi straine, enciclopedii si atlase. O calitate ireprosabila a tiparului. O selectie riguroasa, facuta de specialisti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipa tanara, formata din profesionisti cu experienta in domeniu. Oameni care pun mare pret pe cartea-obiect. O comoara de citit, de inteles, de facut si de primit cadou, de lasat mostenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevarat. Adica toate cate au fost uitate. Si regasite. Te regasesti in cartile Editurii Litera. Pentru ca inseamna cultura. Nu maculatura.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea